Şimdi Ara

Sagopa Kajmer (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
18
Favori
146.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konusunu ben acacaktım aksamüstü forum kastı nasip olmadı herneyse,
    yine tanıdık bir isim vale kazandı.Hepsini dinlemedim ama dinlediklerim arasında gerçekten kaliteli mixler var.mesela takılıp kaldığım parça: Beyaban (exiss mix) bu şarkıdaki sample çok güzel tanıdık bir şarkıdan, herkese tavsiye ederim, kota sorununuz yoksa indirin, dinleyin.
  • Arkadaşlar hepinize selam.

Uzun süredir ilgilenemiyordum.Şimdi geldim..

•42. şanışer
    •43. xswordfishx
    •44. _Android
    •45. Rhy
    •46. alimcbeal
    •47. hacı_yatmaz
    •48. AlperAlpPT
    •49. XII
    •50. byibrahim
    •51. SAGOPA-KAJMER
    •52. -_ZeYtiN_-
    •53. djpontul
    •54. MavimsiDünya
    •55. LesEnfantsTerribles
    •56. Joke®™
    •57. nkA
    •58. vincee

listeye ekledim sizleri...
  • Süper resimler var.Hele o otoparkda çekilen resim tam ghetto olmuş
  • Kayıt için teşekkürler. Bu arada Sago'nun Lalegül FM'deki programını çoğu kişi kaçırmıştı. ( Ben dinleyememiştim mesela ) Programın kaydı nete düştü. Aşağından indirebilirsiniz..

quote:

http://rapidshare.com/files/188943493/sagopa_kajmer_lalegul_fm_gece_ruzgar_.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/188911347/sagopa_kajmer_lalegul_fm_gece_ruzgar_.part2.rar
  • Benide ekle ltfn
  • Hocam eklermisin adama bayılıyorum cümle mühendisi
  • yeni imzalar ekleyin yaws
    bu arada roportajında bu son ep idi bi daha beleşe sarkı cıkarmayacagım demıs
    ''Artık bedava kofte vermeyecegim soganı fazla tadı az diyorlar'' dedi
    albumde olacakmış sarkıları cok sacma yorumlar var diye
  • Rapin piri!

ekle
  • Benide ekleyebilir misin? :) Sanırım bu forumda üye olarak katılacağım tek grup. Albümlerin orjinal çıkanların hepsinin orjinali kolleksiyon paketi olanların paketleri alınmıştır. İmzayı ekliyorum birazdan...

Sagopa Kajmer

@Düzenleme: Yeni albüm haberi...

Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer, bugüne dek internete sunduğu ve albümlerinde yer almayan hediye şarkılarından derlediği muhteşem bir albümle Melankolia Müzik etiketiyle tekrar raflarda.
    Artık Türk Rapinde klasikleşen "Pesimist EP" serisinin sonuncusu olan Kör Cerrah 5 Parmak, kaçıranlar için 2004 senesinden şarkılar, sizlerden gelen yoğun istek üzerine orijinal bir albümde toplandı.
    Toplam 13 Klasik Sagopa şarkısının yeraldığı "Şarkı Koleksiyoncusu" koleksiyoncular için adı gibi tam arşivlik değerinde!

Sagopa Kajmer "Şarkı Koleksiyoncusu" 19.02.2009 Perşembe günü tüm müzik marketlerde.

1-Ateşten Gömlek
    2-Muamma
    3-Hep taarruz var
    4-Fırtına ve Şimşek
    5-Cümle Mühendisi
    6-Aşk Yok Artık
    7-Şikayetname
    8-Kırık Çocuk (orijinal versiyon)
    9-Dil Yaratmakta En Asil Silahları
    10-Marifetname
    11-Droppin�em
    12-Kırık çocuk (Mickolodium Mix)
    13-outro- Drama Turnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 10 Şubat 2009; 11:38:10 >

• Sagopa Kajmer & Kolera Beyaz Show’da

Sagopa Kajmer ve Kolera 17 Şubat Salı günü Beyaz Show’a konuk oluyor.

Programa izleyici olarak katılmak için siz Mf’e toplam 200 kişilik yer ayrılmıştır.Katılmak isteyenlerin ad soyad ve melankolia forumundaki mahlası ile sendeyolla@melankolia.com.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.

Katılımcıların belirtilen saat ve yerde nüfus cüzdanlarıyla beraber hazır bulunması ve gecikmemeleri önemle rica olunur.Gecikenler beklenmeyecektir.

Tarih:17.02.2009

Saat:19:00

Yer:Taksim AKM önü

Diğer Konuklar:Hayko Cepkin &Yasemin Mori

Programı tv’den 20.02.2009 Cuma günü Beyaz Show’un her zamanki saatinde izleyebilirsiniz.

Melankolia Müzik
  • İşte haber bu
  • Bende Beyaz Show haberini vermek için gelmiştim @Crauser arkadaşım önce davranmış. Kısmetse gitmeyi düşünüyorum...
  • süper
  • ekle kardeşim
  • Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim.
  • arkadaslar Yunus Abi'min beyaza cıkacagı programı canlı olarak studyodan izleyecegim Allah'ın izniyle..basvurumuzu yaptık abimle beraber melankoliaya ve 2 mizde secildik salı gunu kısmetse cekimlerdeyiz..cok heyecanlıyım bakalım neler olucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp'er -- 14 Şubat 2009; 11:27:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAlpPT

arkadaslar Yunus Abi'min beyaza cıkacagı programı canlı olarak studyodan izleyecegim Allah'ın izniyle..basvurumuzu yaptık abimle beraber melankoliaya ve 2 mizde secildik salı gunu kısmetse cekimlerdeyiz..cok heyecanlıyım bakalım neler olucak..

kardeş eger izlemeye gidersenız
    yanınıza buyuk bir karton alın uzerıne Dh KONU DISI ekibi yazın
    herkes hanqi liseden geldıgını yazıor bizimki de konu dısı ekibi olsun
  • Acaba kaç şarkı söyleyecekler hangilerini söyleyecekler
    tahminim 4 tane söyler
  • kardeş beni de eklermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

Acaba kaç şarkı söyleyecekler hangilerini söyleyecekler
    tahminim 4 tane söyler

inş daha fazla soyler programda x
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.