Son haftalardır bence en iyisi Kesit Ötesi oluyor. Diğer tiplemeler genellikle sıkıcı oluyor artık. Hele o cevizkıran yok mu ?
- gece yatarken doğalgazı açarım. sonra perdeleri tutuştururum. 3 de kalkar sondururum. - restorana giderim. yemek söylerim. ama yemeği masada yemem. mutfakta yerim. - taksiye binmem. binersem yolcu olarak gitmem. ben sürerim. - avrupa yakasına kesinlikle geçmem. iki köprüyü de kullanmam. kullanırsam kaçak geçerim. plakayı kapatma ihtiyacı hissetmem. sıkıyosa yazssın. Otuz Bin kadınla nasıl beraber oldum.İyi dinle arkadaşım sen de yapabilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: Wolqanyc - gece yatarken doğalgazı açarım. sonra perdeleri tutuştururum. 3 de kalkar sondururum. - restorana giderim. yemek söylerim. ama yemeği masada yemem. mutfakta yerim. - taksiye binmem. binersem yolcu olarak gitmem. ben sürerim. - avrupa yakasına kesinlikle geçmem. iki köprüyü de kullanmam. kullanırsam kaçak geçerim. plakayı kapatma ihtiyacı hissetmem. sıkıyosa yazssın. Otuz Bin kadınla nasıl beraber oldum.İyi dinle arkadaşım sen de yapabilirsin. ben recep ivedik-amıdimbmidimcmidim metin tok nevriye budak bunları seviom.
quote:Orjinalden alıntı: johnmalkow İlk zamanlarında Şahan'ı kaçırmadan izlerdim ancak şimdi bakmıyorum bile,çok fazla yapmacık gelmeye başladı,sıktı... ben de arkadaş gibi düşünüyorum.kanal değiştirdikten sonra çok değişti.ama yine de ceviz kıran'da ki adam bence de çok iyiydi.
bu hafta ki dakikada 4 geyik cok güldürdü uzun zamandir izlemiyordum ama cok güldüm ona valla sunay akın tiplemesi cuk oturmus