Şimdi Ara

SAHBİNDEN.COM IPHONE 6 DOLANDIRICILIĞI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım.Valla böyle oh olsun tarzında yazan arkadaşlara sözüm böyle büyük konuşmamaları.herşey herkesin başına gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdc29

Arkadşlar peki üyelik tarihinin 2001 olmasına ne diyorsunuz? Bir de büyük konuşmayın adam hakikaten basiretimi bağladı.. :( bana olmaz diyordum ama bir anlık heyecanla patladık :(

Ben de o siteden iphone 4s telefon aldım,2 senedir sorunsuz kullanıyorum
    Şimdi
    Araştırıken,sadece üyelik tarihine bakmıyordum,
    Dükkanı var mı,resimler kopya mı,fake mi,konuşurken tutarlı mı?...gibi şeyleri de kontrol ediyordum
    Basiretini bağlayacak kadar ustaymış zaten,dolandırıcı olduğu besbelli
    Normal satıcı,paranın yarısını şimdi ver demez zaten
    Adam 1-0 yenik başlamış ama sen anlamaışsın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetdc29 M kullanıcısına yanıt
    Savciliga basvurdin mu kardesm

• Merhaba.
    Şimdiye dek sahibinden.com üzerinden 2 defa telefon sattım. İkisinde de alıcıyla yüzyüze görüştük ve hiç problem çıkmadı.

• Hocam kusura bakmayında hata sizde yani , görmediğiniz bir ürün için neden para yolluyorsunuz ? Yüz yüze buluşup alamıyor musunuz yani ? Şimdi diceksin şehir uzaklığı fln fln kardesim 300 - 400 tl daha fark ver yüz yüze görüş öyle al telefonuda incele dolandırılma yani.
  • geçmiş olsun, bende netten tanımadığım biriyle alışveriş yapmam, yapsam da arkasından üzelmeyeceğim miktarlarda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

2000 TL'ye adam gibi iPhone 6 bulmak neredeyse imkansızken sizin 1000 TL'yi tek seferde cahil cesareti gösterip havale etmeniz üzerine de kalan parayı göndermeniz sizin hatanız. Millet anasını-babasını ayak üstü dolandırırken sizi mi dolandırmayacak ? Hak etmişsiniz. Paranız keşke gitseydi de bir daha yüzyüze alışveriş yapma haricinde başka topa girmezdiniz.

bu kafa nedir böyle paranız gitseydi diyor. Abicim böyle mantık mı var ozaman sokaktaki adama inanıp parasını kaptıran adamada oh diyosundur ve bigün başına gelmez de gülmez senin gibi başkası. 3 kere okudum yanlış okumuşumdur diye.

• Kesinlikle dikkat etmek gerek, bunun dışında sahte para işleride var sahıbınden alıcılarında ! Benım basıma geldı ! Yuz yuze bulustuk adam 1600 tl sahte para verdı sımdı mahkemelık olduk cıhazı aldım gerı sahte paralar savcılıkta adam agır cezada yargılanıyor tutuklu. Tavsıyem sahıbınden sıtesınden uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdc29

Arkadaşlar merhaba

Geçenlerde sahibinden.com'da 1700 tlye ıphone 6 ilanı gördüm. İlan muğlada gözüküyordu teknosa faturası da eklenmişti. İlan sahbinden tel nosu istedim. ve görüştük adam sağlık görevlisi olduğunu söyledi ve paranın 1000ini gönderirsem kargolayacağını ve geri kalanını kargoladıktan sonra gönderebileceğimi söyledi. Ve hata yapıp inandım. Parayı fastpaydan yatırdım. Fakat ertesi gün öğlene kadar kargolamayınca işkillendim ve aradım. Adam paraya ihtiyacı olduğunu söyleyip kalanı da gönderirseniz yollarım dedi. Ben de geri kalanı yatırdım. Fakat adam anında teli kapadı. Sonra hemen fastpaydan iptal ettim 6 saat içinde iptal oluyor. Bu şerefsiz yine aradı ve paranın iptal edildiğini kendisinin de kargoyu iptal ettiğini söyledi. Ben kalaylayınca teli kapadı. Fakat şu var adamın sahibinden.com hesabının açılış tarihi 2001di. adam da bunu söyleyerek inandırdı. Bana göre işin içinde sabinden.com'un da payı var. Ya da adam kullanılmayan bie hesabı hacklemiş. Zira adamla ilgili yazılan hiçbişi yok nette. Aman deyim dikkatli olun bir anlık gaflet oluyor. Adamın sitedeki fake ismi Cenk Alper. Kullanıcı adı: alperi.

Arkadaşlar lütfen beni de suçlayıcı şeyler yapmayın ben sadece başkaları bu tuzağa düşmesin diye yazdım yoksa hata net bi şekilde benim bu şerefsize inanmamam lazımdı.. :((

Davacı olun

• Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.
    Fastpay dan ödeme yapıp iptal etme nasıl oluyor acaba. Gönderdiğiniz anda çekemiyo mu parayı karşı taraf

• megadeth[[ M kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle size katyılıyorum insanlarda böyle bir kafa var tamam biz hata yapmışız da basiret denen bir mevzu var ben yıllardır bu siteden alışveriş yaparım şehir dışından asla alışveriş yapmam ama o gün adama öyle bir ikna oldum ki resmen hipnoz etti şerefsiz. biz hatalıyız da hırsızın hiç mi suçu yok ya :(
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Bugün şikayet dilekçemi verdim hocam.
  • Geçmiş olsun ama hiçbir şeyden uslanmayan bir milletiz. Hala karşıda tanımadığın birisine trink diye 2500-3000-4000₺ yollamak resmen saçmalık. En iyisi elden ya da güvenli alışveriş.

• Arkadaşlar bugün savcılığa şikayet dilekçesi verdim. Adamın numarası Beyza Çolak adında biri üzerine kayıtlı. Kesinlikle ben hatalıyım yıllardır bu siteyi kullanırım hiçbir zaman elden alışveriş dışında bir iş yapmadım bu sefer basiretim bağlandı hiç yapmamam gereken bişey yaptım fakat bu beni dolandıranın insani duygularımı istismar eden bir şerefsiz olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor... Bu arada yusufelili hocam fastpaydan ilk havalede fastpay 6 saat paraya bloke koyuyor sonradan karşı tarafa geçiyor.

• Bir de arkadaşlar 2001den beri üye olup da nette isminin dolandırıcılığa hiç karışmamasının sırrı nedir orayı çözemedim. Sahibinden.comda kullanıcı adı değiştirilemiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Ben defalarca böyle ( get kullanmadan ) alışveriş yaptım hepside 200-2500 tl arası tutarlardı. Şükür hiç sıkıntı yaşamadım hatta bu forumda birinden monster laptop aldım parasını cuma yatırdım direk hesabına adam pazartesi sabahı kargoladı. Konuşmaya bile gerek yok yazdığı mesajlardan insan az çok anlıyor kim şerefsiz kim adam,ona göre işini yapıyor. Geçmiş olsun

• hocam kusura bakmada önce bin lirayı gönder sonra 700 gönderirsin falan çok saçma şeyler. Böyle alışveriş yaparken satıcının referansı oldukça önemlidir. İyi referansı varsa paranın hepsini yatırırsın ve cihazı alırsın. Referansı olmayan adamdan alırsan böyle olur . Üyelik tarihine bakarak güvenmi kazanılır allah aşkına . 300 lira ucuza alayım derken 1000 lira zarara girdiniz .
  • Bazen insanın gerçekten boş bir anına geliyor, inanıyorsun..

geçmiş olsun, umarım davanız kısa süre içerisinde sonuçlanır.
  • benim başıma 300tl lik bir olay geldi bundan 2 sene önce ne yapıp ne edip sabrettim başka hesap açıp bunu takip ettim ve sonunda sabrıma deydi bu bir ilan verdi bende alıcı gibi bununla anlaştım ben istanbuldayım o izmirde ,tamam bende izmirdeyim dedim şurda şu saatte buluşak diye anlaştık ben istanbuldan çıktım uçakla izmire gittim bunu yakaladım hastanelik edip geri geldim üstünde para edecek herşeyi aldım cebindeki telefona kadar ibret olsun diye.

sanada tavsiyem git savcılığa ver, hiç kusura bakma ama senin gibi saflar oldukca bu dolandırıcılar bitmez .

Savcılığa vermeyi unutma es geçme

EDİT : YENİ FARKETTİM SAVCILIĞA VERMİŞSİN en iyisini yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 20 Ekim 2015; 0:39:12 >
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.