Şimdi Ara

Sahibinden 380 liram gitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gün sonra içtim para peşinde değilim bende biliyorum paranın gittiğini yazmamın sebebi başkalarıda güvenip düşmesin diye bana bişey olmaz olan o şrfz e olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılık hiçbirşey yapamaz ortada dolandırıcılık yok sen parayı bağışlar gibi yollamışsın.
  • Savcılık en azından adresini bulsa adamın yine işi e yarar.

• Yav arkadaş bırakın güvenmeyi sahibinden.comu falan mis gibi hepsiburada.com dururken. Ayrıca eğerki 2. el bir mal alıcaksanız kişi tanıdık değilse bile kesinlikle 2.el alınmamalıdır bozuk çıkar yine elinde kalır.
  • Savcılık banka hesabından adresi bulur

• Şaka gibi tahmin ediyordumda bu kadar çabuk değil takipsizlik çıktı adamın telefonu var,bankadan hesap ekstresi var bulmak zormu anlamadım devletimin eli uzundur bulur dedim ama boşa uğraşmışım dolandırıcılar elbet ortada fing atar kendi elimizle güvenip prim veriyoruz yazık ama Rabbime Rabbime şükürler olsun ummadığım yerden sevindirdi

• 100 tl ve üstüne hatta 50 tl ve üstü mal satacakkende alacakkende elden teslim alır satarım sizede tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

100 tl ve üstüne hatta 50 tl ve üstü mal satacakkende alacakkende elden teslim alır satarım sizede tavsiye ederim

+1

• Bende isterimde elden de her zaman bulunmuyor bizim yerde

• ptt karşıdan ödemeli yollasaydın? Kontrol bile ettirebiliyorsun.
  • Kabul etmedi kardeş ptt kapıda ödemeyi havale ile çalışıyorum dedi bende güvenip yatırdım parayı gidiş o gidiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.