Şimdi Ara

Sahibinden 380 liram gitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gün önce kredi kartım olmadığı için get tapamadım defalarca luşveriş yapmama rağmen 380 tl dolandırıldım afama güvendim hp dv6 notebook için adamın akbank hesabına 380 tl yatırdım hemwn kargoya vereceğim dedi şrfz 2 gündür telefona cevap vermiyor ili düzce ama o sahtedir diye düşünüyorum Adı:eyüp bayram cep tel:0 534 624 27 46 2. Tel:0538 821 87 99 banka akbank hesap sahibi:mehmet bayram
    adamın sahibinden ismi:eyüp badem nick:eyupmadem aman dikkat edin herkese yayın dikkat etsin insanlar bunlar emek hırsızıhırsızı tarin bakalım peşine düşeceğim parayı belki kurtaramam ama benimde ona zararım dokunsun başka insanlarda aynı güven duyup aldanmasın
  • Hemen savciliga gidip suc duyurusunda bulun. Forumda hukukçu arkadaşlar sana yol göstersinler. Mesajlaşmalarinizi vs savciliga vereceğin dilekçeye ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mesaja cevap vermediler usta sadece 2 kişiyle 4-5 defa konuştum başka yok karakola gittim tüketici haklarına başvur dedi sonrq bize gel diye söyledi yarin gitcem savcılıkta ücret alınmaktamıdır sonuç çıkarmı

• Bugün verdim savcılığa bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: savas5876

Bugün verdim savcılığa bakalım ne olacak

hiçbirşey olmuyor merak etme elini kolunu sallaya sallaya milleti dolandırmaya devam ediyorlar

benim 1250 liram gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Bugün verdim savcılığa bakalım ne olacak

hiçbirşey olmuyor merak etme elini kolunu sallaya sallaya milleti dolandırmaya devam ediyorlar

benim 1250 liram gitti

Alıntıları Göster
    Sanal ortamda nasıl güveniyorsunuz insanlara ben sizi anlayamıyorum.Alışverişi sahibinden aracılığı ile yapsaydın para onun eline geçmezdi büyük ihtimalle.
  • Kendimizi nasıl biliyorsak karşımızdakinide öyle biliyoruz sanada geçmiş olsun kardeş seninki baya fazlaymış lanet olsun sağlam mert adamlarıda karalıyorlar bizede eşek lazım ahirette üstüne binmek için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendimizi nasıl biliyorsak karşımızdakinide öyle biliyoruz sanada geçmiş olsun kardeş seninki baya fazlaymış lanet olsun sağlam mert adamlarıda karalıyorlar bizede eşek lazım ahirette üstüne binmek için

aynen dediğin gibi yapacak bişey yok ben diyorumki o paranın benden çıkacağı vardı çıktı

şuan hala dolandırıldığım şekilde alışveriş yapıyorum hatta 2 gün önce 550 liraya i7 işlemci aldım hesabına parayı gönderdim oda kargoladı

birazda inanç meselesi kim ne derse dersin giden parada bizim gitmeyen parada
  • muro(kurtlar vadisi) diyorki! gerçektende doğru söylüyor
    Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!

• quote:

muro(kurtlar vadisi) diyorki! gerçektende doğru söylüyor
    unutmayın. artık hiç bir şey eski gibi değil. babanıza bile güvenmeyin gençler.
  • O kadar alışveriş yaptım benimde 2 sefer hesaba havale okdu ama kimsenin hakkına yan gözle bakmadım Allah yedirmesin elini kolunu sallasa dolansa elbet hak bir zaman gelir yerini bulur Allah yardımcıları olsun işleri zor Cehennem ateşi

• quote:

muro(kurtlar vadisi) diyorki! gerçektende doğru söylüyor

Zaza Dayı da diyor ki "Ben insan sevmiyim."

Geçmiş olsun inşallah hakettiği cezayı bulur.
  • Geçmiş olsun kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah usta

• hocam boyle insanlar çok ve elinden bişiy gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

hocam boyle insanlar çok ve elinden bişiy gelmiyor
    şu sahibinden.com artık sistemi değiştirse iyi olur. ürünü alıp inceledikten sonra onayı versek daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

şu sahibinden.com artık sistemi değiştirse iyi olur. ürünü alıp inceledikten sonra onayı versek daha iyi olur.

bu seferde aram ürünü alır, sağlam gelir ürün ama alıcı dolandırmak değilmi adı? ürün bozuk diyebilir para iadesi ister. Adam bedavadan ürün almış olur. Şuana kadar başıma gelmedi her yerden,her kişiden almam. Ama her zaman söylerim, bunların öbür tarafda yatacak yerleri yok.
  • Böyle insanlar temiz insanları karalıyor tövbe ettim kontrol ederim bakarım parasını öderim bunlarda Allah korkusu yok hallerine ben acıyorum Cehenneme yakacak Kul hakkının affı yok

• quote:

Böyle insanlar temiz insanları karalıyor tövbe ettim kontrol ederim bakarım parasını öderim bunlarda Allah korkusu yok hallerine ben acıyorum Cehenneme yakacak Kul hakkının affı yok
    geçmiş olsun bana 2 kere oldu havale ile yolladıysan parayı geri alamazsın çok uğraşman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

geçmiş olsun bana 2 kere oldu havale ile yolladıysan parayı geri alamazsın çok uğraşman lazım

Alıntıları Göster
    Para gitti savcılık filan hikaye kendi elinle yollamışsın .

Sahibinden 380 liram gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.