Şimdi Ara

anahtarı kaybettim...300 TL gitti:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisiklet kullanırken aracın anahtarını düşürmüşüm. Anahtarı bulamadım. Bana maliyeti 332 TL oldu.

aracın çamurluğu değişse bu kadar tutmazdı içim gitti valla.. ufacık elektronik şey yarım milyar ki bu da indirimli hali. 390 tl dediler

Araç 2004 elantra. Yetkili serviste yaptırdım. Öncesinde ucuz olur diye şu ara sokaklardaki immobilizercilere götürdüm. 300 tl dediler. SOnra hyundai yetkili servisini aradım size 330 tl yaparız dediler. bende hemen atladım.

neyseki aracım yeni değil. yeni araçların 1000 tlye kadar çıkabiliyormuş kod değişimi ve yeni anahtarı..

• Peki anahtar çoğaltmak ne kadar?
  • @korfezgunesi anahtar çoğaltmakta birşey yok. 40 Tl ki dışarıda 20-30 tl'ye de yaptırabilirsin. OLay şu elektronik kısımda bitiyor.
  • Sırf bu yüzden kaskolarda anahtar teminatı bile var,o kadar pahalı meret..İnsanın kredi kartı veya nakit para gibi arabanın anahtarına da göz kulak olması lazım Geçmiş olsun..
  • 2003 honda accord 2.4, komple anahtar,kod ve kilitlerin değişimi 10.000 lira tuttu. Araç gasp edilmişti ve kasko karşıladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

2003 honda accord 2.4, komple anahtar,kod ve kilitlerin değişimi 10.000 lira tuttu. Araç gasp edilmişti ve kasko karşıladı.

oha...şey yani ne kadar çok

komple kilit değişmesi en garanti yöntem. çünkü aracın kodu değişsede sonuçta anahtarı bulan motoru çalıştırmasada araca girebiliyor. değerli birşeyler varsa çalabilir..
  • aynen bende bisiklet kullanırken düşürdüm hatta düşürdüğüm yeride biliyorum ama biri almış işte alana çok pis beddua ettim.siz yine ucuza kurtarmışsınız toyotada 600tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

2003 honda accord 2.4, komple anahtar,kod ve kilitlerin değişimi 10.000 lira tuttu. Araç gasp edilmişti ve kasko karşıladı.

hay maşallah...
  • demek ki cebmizde anahtar taşımıyormuşuz :) nakit 300tl tasıyormusuz,
    ek olarak anahtarı bulan kişide aracı bulmaya kalkısıp şans eseri bulursa.....aracı kaybetmek paha biçilemez :)
  • Eski ve lüx araçların kasko primleri gittikçe azalacağına artıyor, parçaları pahalı çünkü. Servisler kasko firmalarına belli bir yüzde indirim yapıyor dolayısyla kasko primlerini bir miktar da olsa azaltıyor. Cebinizden yaptırmak istediğiniz zaman servisin size çektiği para ile kasko firmasına çektiği para değişken. Örneğin ben aracımın sağ aynasını kendi cebimden yaptırmak istediğimde 450 lira istediler, kaskoyu bozunca kasko şirketine 340 lira fatura etmişler. Bahsi geçen 10.000 lira servisin çektiği para, kaskoya daha uygun çektiler muhtemelen.
  • Kullandıgım kasko şirketi anahtar kaybınıda kapsıyor mercedesin anahtar kaybı için olan ücret yanlış hatırlamıyorsam 1000 TL idi.
  • Yarindan tez yok arabamin anahtarina kocaman bi anahtarlik takicam. 300 lira 2 aylik yakit param benim :)
  • adanada 50 liraya yedekliyorlar, kumandalı olursa 100 liraya hallediyorlar. eski anahtarıda siliyorlar araba kaybolan anahtarı tanımıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

adanada 50 liraya yedekliyorlar, kumandalı olursa 100 liraya hallediyorlar. eski anahtarıda siliyorlar araba kaybolan anahtarı tanımıyor :)

Çoğu yerde öyle zaten,arkadaş yedeklemeden önce kaybetmiş
  • otomobil yedek anahtarı çok uygun fiyatlarla kısa bir zamanda yapıyoruz maltepede belediye karşısındayız eger tek bir anahtarınız varsa her zaman risktir eski kaybolan anahtarlarınız başkasının yada satın aldıgınız kişinin elinde bulunmasına ve kötüye kullanımasına mahal vermemek için yeni bir kart yaparken diger hafızadaki kaybolan anahtarlarıda siliyoruz buda artı bir güvenlik önlemi olarak size sunuyoruz aşagıdaki linkten internet sitemize girip ürünlerimizi inceleyebilir online satın alabilirsiniz önemli hatırlatma ;anahtar yaptırmak için ofisimize geldiğinizde rusat ve kimliginizle gelmeniz gerek keza sadece ruhsat sahibine yapabiliyoruz yada mutlaka vekaletiniz olması gerek
    http://www.asanlaranahtar.com/araba_kumanda_anahtari_urunleri_57.aspx

• sana arabada emanet edilmez arabayı kaybedersin
  • gecmis olsun. Baya tuzluymus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Bisiklet kullanırken aracın anahtarını düşürmüşüm. Anahtarı bulamadım. Bana maliyeti 332 TL oldu.

aracın çamurluğu değişse bu kadar tutmazdı içim gitti valla.. ufacık elektronik şey yarım milyar ki bu da indirimli hali. 390 tl dediler

Araç 2004 elantra. Yetkili serviste yaptırdım. Öncesinde ucuz olur diye şu ara sokaklardaki immobilizercilere götürdüm. 300 tl dediler. SOnra hyundai yetkili servisini aradım size 330 tl yaparız dediler. bende hemen atladım.

neyseki aracım yeni değil. yeni araçların 1000 tlye kadar çıkabiliyormuş kod değişimi ve yeni anahtarı..

geçmiş olsun iyi para...

benim anatahtarlığım aldığımda 2 sene önce 50 liraydı...gümüş telkari el işleme...

şimdi sadece anahtarlık 150 lira..:)) o yüzden gözüm gibi bakıyorum......bacanaga da hediye almıştım...o da gözü gibi bakıyor..:)

• Ben de geçen sene kaybettim. 600 lira tuttu, kasko sağolsun hasarsızlığı bozmadan 1000 liraya kadar karşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • off geçmiş olsun. bizde de tek anahtar var. kaybedersek ayvayı yedik desene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.