Şimdi Ara

anahtarı kaybettim...300 TL gitti:(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende geçenlerde reno kart şeklinde anahtar bulmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezi kilitsiz yedekledim 75 tl. merkezi kilitle 200 civarı yedekleniyor. ama yedeği yoksa 400 ü bulur demişlerdi. benim kaskı 1000 tl ye kadar karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Ben de geçen sene kaybettim. 600 lira tuttu, kasko sağolsun hasarsızlığı bozmadan 1000 liraya kadar karşılıyor.

bana hasarsızlığı bozar demişlerdi:( demekki sigorta şirketinden şikete değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

2003 honda accord 2.4, komple anahtar,kod ve kilitlerin değişimi 10.000 lira tuttu. Araç gasp edilmişti ve kasko karşıladı.

ayna da kırılsaymış ; direkt pertmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

2003 honda accord 2.4, komple anahtar,kod ve kilitlerin değişimi 10.000 lira tuttu. Araç gasp edilmişti ve kasko karşıladı.

oha...şey yani ne kadar çok

komple kilit değişmesi en garanti yöntem. çünkü aracın kodu değişsede sonuçta anahtarı bulan motoru çalıştırmasada araca girebiliyor. değerli birşeyler varsa çalabilir..

• 2004 model aracınız var ve kasko yaptırmıyorsunuz? kendinize sanırım çok güveniyorsunuz?

bende kıçı kırk clio var ona bile kasko yaptırıyorum... hatta eski aracımdada kasko vardı... kimse kusura bakmasında mercedese vurduktan sonra tamir masrafını ödeyecek kadar param olsada ENAYİ değilim.

Niye yazdım diyecekler şimdi... kaskon olsa anahtarı onlar 1000 liraya kadar yaptırıyor...

kasko dediginde 700-800 liralık bişey ... zaten her sene ufak tefek sıyrıkları vurukları yaptırdınmı kasko bedavaya geliyor.
  • Bende yakin zamanda kaskodan hasarsizlik bozulmadan yaptirdim.Bana söylenilen fiyat kodlama dahil 800 lirayi bulduğuydu.Kasko yaptirmadan söylemislerdi sinirsiz anahtar hakkin var diye bende hakkimi kullandim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.