Şimdi Ara

Pasaportum 1 Ay Oldu Hala Gelmedi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 Temmuz'da başvurmuştum 20 Temmuz'dan sonra bu sıkıntı bitecek dendi hala haber yok. Pasaport ile ilgili bilgi almak için telefon numarası arıyorum o da yok. Bilgi almak için numara bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 1 Ağustos 2012; 13:10:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pasaportunu 1 Ay Oldu Hala Almadıysan:

Yeni pasaportunu aldıktan 1 ay geçmiş olmasına rağmen hala gelmediyse, yapabileceğin birkaç şey var:

• Pasaport Dairesi'ni Ara: Pasaportunu nerede arayabileceğini öğrenmek için pasaport dairesine telefon edebilirsin.
    • Valiliği Ara: Bazı durumlarda, pasaportlar valiliklerde teslim alınabilir. Bu nedenle, valiliği arayarak pasaportunun orada olup olmadığını öğrenebilirsin.
    • E-Devlet Sistemini Kontrol Et: E-Devlet sistemine giriş yaparak pasaportunun durumunu kontrol edebilirsin.
    • PTT Şubesine Git: Bazı durumlarda, pasaportlar PTT şubelerinden teslim alınabilir. En yakın PTT şubesine giderek pasaportun gelip gelmediğini öğrenebilirsin.

Pasaportun Gelirse Ne Yapmalısın?

Pasaportun geldiğinde, aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Pasaportu İmzala: Pasaportunu aldıktan sonra mutlaka imzalaman gerekir.
    • Pasaportu Güvenli Bir Yerde Sakla: Pasaportunu güvenli bir yerde saklamak çok önemlidir. Çalınma veya kaybolma riskine karşı önlem almalısın.
    • Pasaportunun Süresini Kontrol Et: Pasaportunun süresini kontrol et ve süresi dolmadan yenilemek için gerekli işlemleri başlat.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

6 Temmuz'da başvurmuştum 20 Temmuz'dan sonra bu sıkıntı bitecek dendi hala haber yok. Pasaport ile ilgili bilgi almak için telefon numarası arıyorum o da yok. Bilgi almak için numara bilen var mı?

bende 9 temmuzda basvurdum hala bekliyorum bir ayı gecti gecmedi.

e-pasaport sitesinde sorun olmadıgı bir hafta içerisinde gonderilecegi yazıyordu 30 temmuzda.

30.07.2012 - Umuma Mahsus Pasaport Müracaatında Bulunan Vatandaşlarımızın Dikkatine!!!
    Pasaport Tanzim Sisteminde bekleyen müracaatların en kısa sürede üretilerek postalanabilmesi için 7 gün 24 saat kesintisiz pasaport üretimine devam edilmektedir. 2012 Haziran ayında yapılan pasaport müracaatlarının tamamı tanzim edilerek postalanmıştır. 2012 Temmuz ayı içerisinde yapılan pasaport müracaatlarının ise, Darphane tarafından yapılan pasaport defteri sevkiyatının yeterli düzeyde devam etmesi halinde bir hafta içerisinde tanzim edilerek postalanması planlanmaktadır.30/07/2012

http://www.epasaport.gov.tr/duyuru_detay.aspx?ID=66

ankarada olsak darphaneye gidip sorarsız ama ya dahttp://www.epasaport.gov.tr/BizeUlasin.aspx linkinden ulasıp sormaklazım ama cevap vermiyorlar kimseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 11 Ağustos 2012; 15:03:31 >

• abimdede sorun vardı kursu fln tamamladı evraklar tamam pasaportu 1 ay sonra geldi ankaradan posta yoluyla geldiği için okadar uzun sürüyo bildiğim kadar telefon numarısı yok varsa bulursun emniyet müdürlüğünden pasaport bölümüne sora zaten türkiyede son yıllarda böyle şeyler oluyo eskiden annem abim fln pasaport almak için başvurduklarında hemen alırlardı çok sorun çıkarıyolar hem türkiye hem almanya konsolosluğu
  • pasaportlar basıldıgında cep telefonuna pasaportununz basılmıstır deyip arkasına ptt kargo numarası gondereceklermiş. ama daha telefonla ulasan olmadı haber bekleyin diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

e-pasaport sitesinde sorun olmadıgı bir hafta içerisinde gonderilecegi yazıyordu 30 temmuzda.

30.07.2012 - Umuma Mahsus Pasaport Müracaatında Bulunan Vatandaşlarımızın Dikkatine!!!
    Pasaport Tanzim Sisteminde bekleyen müracaatların en kısa sürede üretilerek postalanabilmesi için 7 gün 24 saat kesintisiz pasaport üretimine devam edilmektedir. 2012 Haziran ayında yapılan pasaport müracaatlarının tamamı tanzim edilerek postalanmıştır. 2012 Temmuz ayı içerisinde yapılan pasaport müracaatlarının ise, Darphane tarafından yapılan pasaport defteri sevkiyatının yeterli düzeyde devam etmesi halinde bir hafta içerisinde tanzim edilerek postalanması planlanmaktadır.30/07/2012

ankarada olsak darphaneye gidip sorarsız ama ya dahttp://www.epasaport.gov.tr/BizeUlasin.aspx linkinden ulasıp sormaklazım ama cevap vermiyorlar kimseye

Bu mesajı buraya attığım gün bir mesaj dahttp://www.epasaport.gov.tr/BizeUlasin.aspx'e gönderdim, ertesi gün telefonuma pasaportunuz postaya verilmiştir mesajı geldi. Bilmiyorum tesadüf mü?

• quote:

quote:

Bu mesajı buraya attığım gün bir mesaj dahttp://www.epasaport.gov.tr/BizeUlasin.aspx'e gönderdim, ertesi gün telefonuma pasaportunuz postaya verilmiştir mesajı geldi. Bilmiyorum tesadüf mü?

bize ulasından hangi kısmına gonderdin. hepsine tek tek gonderdin mi

• quote:

Bilgi kısmıydı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 Temmuzda başvurmuştum bugün geldi. Benden sonra yeşil pasaporta başvuran arkadaşıma daha çabuk gelmişti.
  • 1.5 sene önce benimki 3-4 güne gelmişti valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

25 Temmuzda başvurmuştum bugün geldi. Benden sonra yeşil pasaporta başvuran arkadaşıma daha çabuk gelmişti.

25 haziran olmasın o yahu. 9 temmuzda basvurdum ben hala gelmedi. bordo umumi pasaport degil mi
  • quote:

quote:

25 Temmuzda başvurmuştum bugün geldi. Benden sonra yeşil pasaporta başvuran arkadaşıma daha çabuk gelmişti.

25 haziran olmasın o yahu. 9 temmuzda basvurdum ben hala gelmedi. bordo umumi pasaport degil mi

Eminim, pasaportta yazıyor zaten
  • quote:

quote:

Bilgi kısmıydı sanırım.

bize ulasından mesaj attıktan sonra donduler mi size yoksa sadece telefonunuza mesaj mı geldi.
  • quote:

bize ulasından mesaj attıktan sonra donduler mi size yoksa sadece telefonunuza mesaj mı geldi.

Ertesi gün PTT Kargo'dan "pasaportunuz teslim alınmıştır" mesajı geldi. Akşamda mesajıma cevap olarak mail atmışlar, pasaportunuz kargolandı diye.
  • Selamlar bende başvuru yapalı 2 gün civarı oldu ancak,herhangi bir mesaj gelmedi telefonuma bende pasaportumun durumunu öğrenmek için siteye giriş yaptığımda,böyle bir görüntü çıktı karşıma.Üst tarafta randevu tarihiniz geçmiştir diyor ancak alt tarafta pasaportunuz kargo işlemi için beklemektedir diyor.Merak ettiğim şey üstte randevu tarihiniz geçti ibaresinin olması normalmidir yoksa sistem sapıttımı diye endişelenmekteyim.

Pasaportum 1 Ay Oldu Hala Gelmedi! Pasaportum 1 Ay Oldu Hala Gelmedi!

• normaldir. bugün yarın gelir.
  • Hocam parayi odediniz basvurunuzu yaptiniz bu cumaya kadar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWo

Selamlar bende başvuru yapalı 2 gün civarı oldu ancak,herhangi bir mesaj gelmedi telefonuma bende pasaportumun durumunu öğrenmek için siteye giriş yaptığımda,böyle bir görüntü çıktı karşıma.Üst tarafta randevu tarihiniz geçmiştir diyor ancak alt tarafta pasaportunuz kargo işlemi için beklemektedir diyor.Merak ettiğim şey üstte randevu tarihiniz geçti ibaresinin olması normalmidir yoksa sistem sapıttımı diye endişelenmekteyim.

Pasaportum 1 Ay Oldu Hala Gelmedi! Pasaportum 1 Ay Oldu Hala Gelmedi!

sıkıntı yok eline ulaşır, bende yeni aldım pasaport 3 günde geldi.

• quote:

yeşil istanbul'dan bordo ankara'dan yola çıkıyor.
  • Benimde ankaradan geldi gecen ay. Haftasonu oldugu icin az gecikti. Normalde 2-3 gun diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı devam ediyor 9 gün oldu müracaat edeli daha gelmedi, ellerinde yeterli pasaport olmadığından talebi karşılayamıyorlarmış 1 ayı bulabilir gecikme diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.