Şimdi Ara

Sahibinden araç ifşa. ( İlanı kaldırmış ! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allen3nme

Telefonda konuşurken bu sorunların hiçbirinden bahsetmiyor. Uzak şehirden gelenler araç söylendiği gibi çıkmadığı için para yol parasını geri isterseniz gene banane gelmeseydin diyor. Böyle insanları bilelim uzak duralım.
    Piyasada Ayşegül adlı traverten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

İyi mi kötü mü hocam? Bu konudan anlamıyorum da

Alıntıları Göster
    şöyle söyleyeyim zamanına bu aracın sıfırı (iki önceki kasa tabi) 27 bin tl'den başlıyordu... yazık oldu paramıza yazık
  • otomatik düşünüyorsan fiat egea 1.6 e-torg lara bakın gerçi onlarında fiyatı yükseldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

otomatik düşünüyorsan fiat egea 1.6 e-torg lara bakın gerçi onlarında fiyatı yükseldi
    egea lar yeni geçilen euro 6 emisyon sistemine uymuyorlar. Onların üretimi durduruldu artık. Bu nedenle almayı düşünmüyorum. Dizel ine baktım o da bomboş paket araç bu fiyatlarda. Almak istemedim. Ayrıca bulunduğum yer çok soğuk. Dizel araç sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.

Evet arkadaşlar sorum hala devam ediyor. Bir sürü kişi clio alınmaz. Bu para verilmez yazmış. Nedenini öğrenebilir miyim ? Ya da farklı bir araç tavsiyesi olan var mı ?

Opel corsa bakıyorum. Onda boş paketler bu fiyatlarda ya da temiz olan bulamadım. İstanbul içi araç bakamıyorum çünkü bana çok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 15 Şubat 2020; 9:42:28 >
  • Bunlardan çok 6 senelik 1.2 motorlu benzinli ve 55 bin km yapmış araca 94 bin fiyatla gitmeniz sizi benim gözümde daha sorunlu yapıyor .

2019 Model 1.4 90bg 0 Km Egea 85 bin tl.

2014 Model 1.2 75gb 55 bin km Clio 94 bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Bunlardan çok 6 senelik 1.2 motorlu benzinli ve 55 bin km yapmış araca 94 bin fiyatla gitmeniz sizi benim gözümde daha sorunlu yapıyor .

2019 Model 1.4 90bg 0 Km Egea 85 bin tl.

2014 Model 1.2 75gb 55 bin km Clio 94 bin tl
    Benim baktığım araç 1.2 turbo icon 120 bg otomatik vites ? Otomatik vites araç arıyorum ben manuel değil.
  • Sahibinden araç ifşa. ( İlanı kaldırmış ! )

Bu siz misiniz?😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLAN AÇIKLAMASI:

"Servis bakımlı ilk alındığında geri park ederken cizikten sag on kapı sag arka kapı sag arka camurluk alt tarafinda lokal boya var. bin liralık bir hasar kaydı var . onun dışında hiç bir sorunu yok Renault servisten kontrol edilebilir.

(Önder Çaltepe diye bir adam aracı görmeye geldiğini yazarak araç hakkında yorumlar yapmış ancak inanan kişilerin aramamasını rica ederim. Zira aracı ona satmayacağımız söylendiğinde kudurduğundan nereye ne yazacağını şaşırmış sanırım. Araç bu adam ne yazarsa yazsın burada bu özellikleriyle duruyor olacak. Ve ne kadar kudursan 500 bin versen de benim tarafımdan bu araba sana satılmayacak... Artık satıcı kadın mı erkek mi sen karar ver...)"

• quote:

Orijinalden alıntı: snrdmrbs

Bu siz misiniz?😁😁
    Evet benim. Araç ilk satışa sunduğunda 92.000 tl idi. Bende bakmaya gittim. Bahsettiğim sorunlar vardı ;

- Dedim ki bunları fiyattan düş aracı alayım. İlanda ve telefonda bana hatasız, masrafsız araç demişsin. ( Bu arada ben gittiğimde araç çok kirliydi. Arabayı da bir temizle dedim. )
    - Fiyat bu daha da düşmem dedi almak isteyen böyle alsın. Almazlarsa kalsın dedi.
    - Bende iyi diyerek geri döndüm. ( Ara ayrıntı konuşmaları geçiyorum. )

Kişinin bu kendini beğenmiş tavırları ve telefonda bile bahsetmeyip beni oraya kadar boşu boşuna getirmiş olmasına sinir olarak , benim çektiğim sıkıntıyı başkası çekmesin diyerek bu konuyu açma gereği duydum. Araç umrumda değil. Kime isterse satsın.

Konu açıklamamda da gördüğünüz gibi kimse gidip almasın demiyorum. Araçın 10.000 tl civarı masrafı var bunu bilerek gidin diyorum.

Ek bilgi : Bu konuyu açmadan önce arkadaşımın telefonundan tekrar aradım. ( o zamanlar tel numarası vardı şimdi kaldırmış ). Israrla sordurdum araçta bir problem var mı diye. Kesinlikle yok bin git araba dedi. Konuyu açmamın mantıklı olduğunu anladım.

Tekrar yazıyorum. Ben şuan zaten arabamı almış sayılırım. Bir kişi ile anlaştım. Almak isteyen görmek isteyen gidip görebilir. Ardından bu konuya gelerek bana teşekkür edebilir

• Konuya olan ilginizden dolayı da herkese teşekkür ederim. Belli ki adamı fazlasıyla rahatsız etmişiz. Bu bile yeterli benim için. Umarım içimiden birileri mersindedir de aracı görmeye giderek beni onaylar
  • Araç duruyor olacak demiş ama ilanı kaldırmış yayından satıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Araç duruyor olacak demiş ama ilanı kaldırmış yayından satıcı.
    Umarım bir kişi bile olsa benim gibi sinir olmaktan kurtarmışımdır. Böyle seviyesiz insanlarla konuşmak zorunda kalmayı kimse hak etmiyor. Satacağım için yaptırmadım. Alan yaptırsın banane nasıl bir mantıkdır ya. Ne ilanlar görüyorum adam sırf satacağım diye bakımına 5-10 bin km kalmış aracı bakıma sokuyor. Yağını vs değiştiriyor. Bir ilan vardı. Aracın lastiklerine güvenemedim sıfır değiştirdim demiş. Bir de bunun gibiler var.

• allen3nme A kullanıcısına yanıt
    Satacağı aracın deposundan yakıtı sifonlayarı, küllüğü yangın söndürücüyü alanları gördü bu gözler. O nedenle lastiği alan değiştirsin bakımı alan yaptırsın diyenler çok da garip gelmiyor. Maalesef bazı insanlar böyle ucuz küçük hesaplar peşinde olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

şöyle söyleyeyim zamanına bu aracın sıfırı (iki önceki kasa tabi) 27 bin tl'den başlıyordu... yazık oldu paramıza yazık

Alıntıları Göster
    Para hiç olmuş..

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    hani satmak istersen kırmızı zilimi yak sen. bende alıcıyım.
  • İnandırıcı olsun diye sahibinden ismini de plakanın baş harflerine uydurmuş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 17 Şubat 2020; 3:41:20 >
  • Araba alınca altın almış muamelesi yapanlar için müstehak bir arac.

• Araç çöp leş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.