< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 21 Şubat 2020; 11:15:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 21 Şubat 2020; 11:15:23 > |
Telefonda konuşurken bu sorunların hiçbirinden bahsetmiyor. Uzak şehirden gelenler araç söylendiği gibi çıkmadığı için para yol parasını geri isterseniz gene banane gelmeseydin diyor. Böyle insanları bilelim uzak duralım.
|
33AT646
33AT 646 33 AT 646 33 AT646 3 3 A T 6 4 6 |
Şu paraya şu arabayı alanı deli dürtmüş olmalı
|
Evet benim. Araç ilk satışa sunduğunda 92.000 tl idi. Bende bakmaya gittim. Bahsettiğim sorunlar vardı ;
- Dedim ki bunları fiyattan düş aracı alayım. İlanda ve telefonda bana hatasız, masrafsız araç demişsin. ( Bu arada ben gittiğimde araç çok kirliydi. Arabayı da bir temizle dedim. ) - Fiyat bu daha da düşmem dedi almak isteyen böyle alsın. Almazlarsa kalsın dedi. - Bende iyi diyerek geri döndüm. ( Ara ayrıntı konuşmaları geçiyorum. ) Kişinin bu kendini beğenmiş tavırları ve telefonda bile bahsetmeyip beni oraya kadar boşu boşuna getirmiş olmasına sinir olarak , benim çektiğim sıkıntıyı başkası çekmesin diyerek bu konuyu açma gereği duydum. Araç umrumda değil. Kime isterse satsın. Konu açıklamamda da gördüğünüz gibi kimse gidip almasın demiyorum. Araçın 10.000 tl civarı masrafı var bunu bilerek gidin diyorum. Ek bilgi : Bu konuyu açmadan önce arkadaşımın telefonundan tekrar aradım. ( o zamanlar tel numarası vardı şimdi kaldırmış ). Israrla sordurdum araçta bir problem var mı diye. Kesinlikle yok bin git araba dedi. Konuyu açmamın mantıklı olduğunu anladım. Tekrar yazıyorum. Ben şuan zaten arabamı almış sayılırım. Bir kişi ile anlaştım. Almak isteyen görmek isteyen gidip görebilir. Ardından bu konuya gelerek bana teşekkür edebilir |
Sahibinden'e artık yorum özelliği gelmesi lazım. Anca o zaman fiyatlar düşer. Kimse satış yapamaz.
|
cok var bu şekil satan kişiler 5 metreden foto ceker yanıan gidersin araç pert durumda şerrefsiz cok dünyada..
|
benzinli sanrooflu astra j ye binerim daha iyi
|
Konuya olan ilginizden dolayı da herkese teşekkür ederim. Belli ki adamı fazlasıyla rahatsız etmişiz. Bu bile yeterli benim için. Umarım içimiden birileri mersindedir de aracı görmeye giderek beni onaylar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|