Şimdi Ara

sahibinden.com'a ilan verirken telefon numaranızı yazmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamcılar ilanın verildiği semte gore telefon numaralarını toplayıp liste yapıyorlar. Tarafımca test edildi. Hiç reklam gelmeyen bir tanıdığımın numarasıyla ilan açtım Bulgaristandan gelen aramalar, tefeci mesajları vs gelmeye başladı. Tavsiyem telefon numaranızı ilana fotoğraf olarak eklemeniz ve ilan açıklamasındada belirtmenizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mantıklı aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Reklamcılar ilanın verildiği semte gore telefon numaralarını toplayıp liste yapıyorlar. Tarafımca test edildi. Hiç reklam gelmeyen bir tanıdığımın numarasıyla ilan açtım Bulgaristandan gelen aramalar, tefeci mesajları vs gelmeye başladı. Tavsiyem telefon numaranızı ilana fotoğraf olarak eklemeniz ve ilan açıklamasındada belirtmenizdir

Bu telefondan gereksiz mesaj ve satış çabası olayları gerçekten de çokça rahatsızlık veriyor.

Fikir edinmek için sormak istiyorum. Numarayı foto olarak eklersek yine manuel olarak almazlar mı? Ya da numaraları otomatik olarak tanıyıp alan bir program falan mı kullanıyorlar da bu bizi koruyacak? Ve açıklamada belirtin dediğiniz şey tam olarak nedir?

• Buyuk ihtimalle bot ile topluyorlar yoksa tek tek manuel uğraşacaklarını sanmıyorum.

• Ondan hariç gereksiz alıcılarla uğraşmamak ıcınde yazmayın

Sinirleriniz sağlamsa sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Reklamcılar ilanın verildiği semte gore telefon numaralarını toplayıp liste yapıyorlar. Tarafımca test edildi. Hiç reklam gelmeyen bir tanıdığımın numarasıyla ilan açtım Bulgaristandan gelen aramalar, tefeci mesajları vs gelmeye başladı. Tavsiyem telefon numaranızı ilana fotoğraf olarak eklemeniz ve ilan açıklamasındada belirtmenizdir

Tefeci mesajları ne alaka onu anlamadım.Bir de bu numaraları toplayıp ne yapıyorlar mesela.
  • Ne yapıcaklar reklam bombardımına tutuyorlar işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reklamdan başka bir tehlike yoksa idare ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.