Şimdi Ara

Sahibinden.com'da yeni DOLANDIRICILIK taktiği ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de görmüştüm 27000 e 1.16 2010 model aciklamasi ayni senin mesajdaki gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler
  • uyarı için teşekkürler ne kadar fazla kişi görürse o kadar iyi.
  • yukarı alalım da insanlar faydalansın. not: otomobil bölümünde bu konu dolar
  • ulan şeytan bile bazen hayretler içinde bee
  • İntellegence

• Yararlı bilgi , up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun

• Gerçeğini görmeden parasını gönderecek kadar salak olan böyle dolandırılmayı da hak eder bence! Yapacak birşey yok
  • Bu adamin ilanlarini surekli goruyorum sahibindende. Haftada 2 kere farkli arabalar ekleyip ayni seyleri yaziyor, piyasanin %30 40 altina veriyor. Dikkat edin.

• 2 sene önceki aynı eleman olması lazım
    gene araba satıyordu,bir arkadaş almak için konuştu,eleman yabancı olarak kendini tanıttı,sonra ben ip adresine baktım eleman istanbulda çıktı

sahibinden coma yazdım ama umursamadılar,alan kendisi düşünsün diye mesaj attılar,gene aynı eleman dolanıyor
  • Dolandırıcı yoktur, saf alıcılar vardır.

Türkler harbi saf be abi, senin için konuşmuyorum yanlış anlama sen araştırmışın doğruyu anlamışsın, ama ne cahiller gördüm dolandırılan.
  • bu adama dolandırılmak için baya baya mesai harcayıp uğraşmak gerekiyor, zaten bu kadar alengirli bir işe giriyorsan sorun çıkması %100 Allah akıl fikir versin.
  • Otomobil bölümüne taşıyorum zira konu çok önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupada ki türkler aç kaldıkça bizim milletin araba zaafını ve 2. el fahiş fiyat oranını değerlendirip güzel bi plan kurmuşlar.

konu sahibi arkadaşa tebrikler..
  • Bir şey söylemek istiyorum. Tamam hırsız suçlu da bu numaraya kanacak adamın hiç mi suçu yok. Karşı taraf resmen 5000 € gönder geleyim demiş yani kusura bakmayında bunu yiyen adamın cebinde 5000 € olmaz zaten. Cüzdanını hiç tanımadığın birine vermek gibi bir şey bu .
  • Çok yararlı teşekkürler

Konuyu bi süre üstte tutalım

• Ingilizce bilmeyenler ivin kisa bi ozet??

• Up

• Adam atmış zokayı bekliyor. Bize ne kadar saçma ve mantıksız gelse de bizim gibi düşünemeyen birçok insan takılır bunun zokasına.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.