Şimdi Ara

SAHIBINDEN.COM KAPORA DOLANDIRICILIĞINA DIKKAT!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaporadan ziyade 2 . el araba işinde çok 3 kağıt dönyor....
  • İnternette yayın yapan siteler bu işe ortak oluyor havuz sistemli bir kaporo sistemi kuramiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu cep telefonlarında da yapıyorlar. Yine böyle küçük yerlerden yapıyorlar. Ekranı 600 lira olan telefonu ön kamera arızalı diye 350 liraya koyuyorlar. Sahibinden.com`a mesaj attım bu konuyla ilgili, ama malesef ilgilenmiyorlar.
  • Arkadaşa ruhsat görüntüsü bile atmışlar sazan da parayı göndermiş gitti para. izmir de bir araç bulduk yarın sabah geliyoruz dedik adam ilanı kaldırdı arkadaş gidip aldı geldi. Kiminle muhatap olduğunuzu anlamak ve hiç bir aracın değil 4-5 bin 500 lira bile ucuza kusuru yokken satılamayacağını bilmek için biraz tecrübe lazım. E tabi biraz da “ucuza kapattık” kafasından arınmak gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayi görmeden kapora verenlere sasiyorum zaten..yuzde elli resimde görüldüğü gibi çıkmıyor..resimlere bakarak karar vermeyin..

• Geçen sene tiguan aracımı şehir dışından birisine sattım, adam gelmeden 2.000 tl kapora gönderdi

Böyle insanlarda var.

• Opsiyonlandı? Opsiyon nedir? Kelim nerede kullanılır? Opsiyonlandı yazan adamdan(belli ki dolandırıcı veya galeri ağzı) araba alınır mı? Deli sorular...
    İyi oluyor iyi. Karşıdakini kazıklayayım diye çakallık yaparken patlıyorsunuz ya bu dolandırma işlerinde gerçekten iyi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Opsiyonlandı? Opsiyon nedir? Kelim nerede kullanılır? Opsiyonlandı yazan adamdan(belli ki dolandırıcı veya galeri ağzı) araba alınır mı? Deli sorular...
    İyi oluyor iyi. Karşıdakini kazıklayayım diye çakallık yaparken patlıyorsunuz ya bu dolandırma işlerinde gerçekten iyi oluyor.

Yaw he heeee

• Bende şaşardım aracı görmeden kapora gönderenleri ancak bu durum bugün başıma geldi ve 200tl kaptırdım. İlan hala yayında ve hala dolandırmaya devam ediyorlar, beni engellemiş, arkadaş aradı ona da aynı hikayeleri anlatıyor. sahibinden.com a bilgi verdim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-4450-tl-hasar-kayitli-golf-606700139/detay
  • ATİLLA ASLAN VE VEYSEL ASLAN kaporo dolandırıcılığı yapıyor.Ankarada Keçiören’de ve Kırşehirli olduklarını söylüyorlar.Sahibi sitesinden kesinlikle bu kişilerden alışveriş yapmayın.Ben yandım siz yanmayın.Tüm telefonlarımı engelledi bir aydır paramı almak için uğraşıyorum.

• SAHIBINDEN.COM KAPORA DOLANDIRICILIĞINA DIKKAT!!

SAHIBINDEN.COM KAPORA DOLANDIRICILIĞINA DIKKAT!!

ATİLLA ASLAN VE VEYSEL ASLAN kaporo dolandırıcılığı yapıyor.Ankarada Keçiören’de ve Kırşehirli olduklarını söylüyorlar.Sahibi sitesinden kesinlikle bu kişilerden alışveriş yapmayın.Ben yandım siz yanmayın.Tüm telefonlarımı engelledi bir aydır paramı almak için uğraşıyorum.

• Afyon Emirdağ dan açılan Nissan Almera ilanına kapora kaptırdim. Ekimde mahkemem var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ben de başıma gelen olayı anlatayım.

Araba bakmak için bir kaç ilan gördüm birine tabi ki fiyatı uygun olunca yazdım. Aradık konuştuk filan derken kapora olayı döndü iş. Gönderdim 200TL açıklamaya kapora yazınca bunlar uyandılar. Güven kazanmak için yekrar ger gönderdiler. Bana farklı bir hesaba gönderin diyerek 3 defa ayrı banka hesabı verdiler ben de en son birine gönderdikten sonra adamlara ulaşamadım. Haliyle para da gitti. Buraya yazmamın sebebi adamları ifşa etmek. Aşağıda verdiğim isim ve hesap numaralarına sakın para atmayın.

0 (531) 438 89 28 Emre

0 (531) 439 35 78 Emre

0 (531) 439 07 30 Emre

+90 534 984 97 30 Bu şerefsiz arkadaş eklediğim fotoğraftaki kişi olup olmadığını bilmiyorum ama işin içinde

Garanti Bankası

Mert Sarinergiz

TR30 0006 2001 0290 0006 6914 31

Şube : 1029

Hesap No: 6691431

TR610001500158007260175692

Nejdet yamanoğlu

vakıf bankası

Tr610001500158007260175692 VAKIF BANK

Fatih Çolak

Bu verdiğim hesaplar benden para atmamı istedikleri hesaplar.

Sahibinden.com a girmeden önce bakın sizin de başınıza gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_es -- 24 Kasım 2018; 13:26:44 >

• X_es X kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde parayi zorla kapatırmışsınız yazik olmus . Isimler numaralar degisir hep bir hat 30 lira numaralarini ifsa etmek pek gecerli olmayacaktir @X_es

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.