Şimdi Ara

Sahibinden.com maceraları (ilginç takas teklifleri,ölücüler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7500 tl ye sattığım ilk otomobilime ev takas teklifi gelmişti( takas yok dememe rağmen ) , ev 300.000 tl, ev almak için sattığımı ve artık üstünü tamamlarım diye düşünmüş heralde

bir de adamın biri su arıtma cihazı teklif etmişti.

bir miktar para + holosko dese daha mantıklı
  • Benzinli aynı model megan'a dizel megan takası gelmişti bana da takas kabul etmediğim halde :)
  • bende golfu satlıga cıkarınca geldı takas teklıfı trabzonda fındıklıkla takas dusunurmusun dıye ılanıda vardı baktım bıldıgın ucurumu satıyor adam
  • Ben Golf aracımı aynı gün satmıştım. İlginç olaylar yaşanmış
  • İzmir'de satmaya çalıştığımız araca Kars'dan bağ teklifi almıştık.Devir işlemlerini artık ortada Nevşehir'de buluşup yapardık.
  • 2011 de 2007 model dizel corolla aracımızı satmak için ilan vermiştim.Araç 1. resimdeki kasa ama alacak olan arkadaş bizi aramadan önce bir çok kişiyi aramış bir çok ilanı incelemiş ve bir üst kasaya da bakmış,bir üst kasa ile arasındaki fiyat farkı da hayli az.Her neyse buraya kadar her şey güzel,alacak olan arkadaş yeni kasa corolla almaya geliyorum diye gelmiş,bizim aracı aldı gitti.Aşağıya koyayım 2. resimdeki araç için geldi 1. resimdeki araç için de bu da olur nolacak sanki dedi aldı gitti :)

Sahibinden.com maceraları (ilginç takas teklifleri,ölücüler)

Sahibinden.com maceraları (ilginç takas teklifleri,ölücüler)

Notere giderken kendi kullanmak istedi,askeri personel olması güven verdi ben de onay verdim.Yanına oturdum parayı verdi giderken sayabilirsin dedi saydım.Buraya kadar da her şey normal.Aracın içinde ben dahil kimseye sigara içirmedim bir kez bile sigara içilmemişti.Yeni sahibi araca biner binmez uzun kırmızı marlborosunu yaktı,ağzına koydu.Kül dökmeyi unuttu mu yoksa huyu mu değil anlamadım,sigaranın ucunda biriken kül bacaklarının arasından koltuğa düştü.O olay içimde ukde olmuştur bundan sonra satacağım araçların hiçbirine o kadar özenmeyeceğim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.