Selamlar Arkadaşlar Bu Bir Uyarı Bildirim Mahiyetindedir!!!
Sahibinden.Com Üzerindeki Platin Shop MegaCell Güven İletişim V.s Satıcılara Sakın Aldanmayın Daha Geçen Gün Bir Adet S5 Ve Note 3 Aldım
Note 3 De Şebeke Yok S5 Çalışmıyor Ayrıca Gelen Telefonlarda 2. El Her Tarafları Soyuk Felan Alırken Bir Övüyorlar Bir Övüyorlarki Sormayın.
10 Gün Değişim Garantisi Olmasına Rağmen Telefonları Geri Gönderdim Bir Bayan Beni Aradı Platin Shoptan
Siz Bunları Bizden Almamışsınız Başka Firmadan Almışsınız Bize Göndermişsiniz Felan Telefonun Batarya Tırnaklarını Kırmışsınız Diyor.
Ya Değişim Yapın Yada Paramı İade Edin Dediğim Halde Ne Değişim Yapıyorlar Nede Para İadesi Siz Siz Olun Sakın Bu Sahtekarlardan Alış-Veriş Yapmayın
Ne Oldukları Belli Değil Satanların Ayrıca Platin Shoptan Gönderen Vatandaş Ömer Faruk Dal Diye Birisi GüvvenCell İletişimden Gönderen Vatandaşta Süleyman Dal
Diye Birisi Bunlar Şebeke Arkadaşlar Uzak Durun Benim 400 Liram Yandı Sizin Paranız Cebinizde Kalsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme