Şimdi Ara

Sahibinden.com üzerinden dolandırılmaya çalışıldım. Lütfen okuyun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Tesekkurler bilgilendirme icin. Faydasi dokunur mutlaka.

Hocam soy isim nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal be kardeş.
  • Nijeryalı adreslerden uzak durun.
  • elden alışveriş 4ever.
    saol bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: MictLan

İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Yakın çevrenizi bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Sahibinden ve DHL'i bilgilendirdim.

sen işin dolandırıcılık oldugunu sözum ona bir bankadan hesabınıza yatmak uzer bekleyen meblağ var maılını alınca anladın değil mı?sonucta hesap bılgılerını verdıgın bankaya herhangı bır hareket olmayıp,sana bır sözde bir bankadan maıl geldı???
  • Bravo iyi anlamışsın, paylaştığın için de sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: MictLan

İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Yakın çevrenizi bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Sahibinden ve DHL'i bilgilendirdim.

sen işin dolandırıcılık oldugunu sözum ona bir bankadan hesabınıza yatmak uzer bekleyen meblağ var maılını alınca anladın değil mı?sonucta hesap bılgılerını verdıgın bankaya herhangı bır hareket olmayıp,sana bır sözde bir bankadan maıl geldı???

Hem dediğin nokta var hem de diğer şaibeli durumlar:

- Ben hiç bir bankann böyle bir uygulama yaptığını görmedim. Yani sen kargo bilgilerini gireceksin de onlar bekleyen parayı sana yollayacak.
    - Mail'in geldiği aresler ultra şaibeli zaten :
    service.s@payenquire.com ---> payenquire.com adresi 26 haziran 2013 tarihinde alınmış. Üzerinde sadece bir mail sunucusu var site namına bir şey yok.http://whois.domaintools.com/payenquire.com adresinden Registration kısmından bakabilirsiniz. Bkz: Create Date
    yorkshirebank@secureroot.com ---> Resmi bir bankanın böyle saçma bir mail adresi olmaz. secureroot.com adresine bakın anlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

elden alışveriş 4ever.
    saol bilgilendirme için.

en güvenlisi o tabii ki ama her zaman mümkğn olmuyor.
  • vay be.
  • bizim arabayada yaptılar ingilizce mail gelince anladım zaten böyle bir şey olduğunu ingilizce pratik yapayım diye okudum mesajını sonra 2 katı para istedim yapan herif kimse merak ediyorum ingilizcesi bu kadar iyi türk dolandırıcı...

bana gelen senaryoda abd de askerim amcam antika koleksiyoncusu falan filan
  • Tüh be domain adresi 1999 da filan alınmış olsaydı ürününü kargolayacaktı
  • Bende satış yapıyorum adamlar yazıp mail bırakıyorlar bende cevap olarak bu site aracılığıyla konuşabiliriz diyorum bir daha geri dönüş olmuyor boşuna uğraşmayın yani alacak adam her türlü alır

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

bizim arabayada yaptılar ingilizce mail gelince anladım zaten böyle bir şey olduğunu ingilizce pratik yapayım diye okudum mesajını sonra 2 katı para istedim yapan herif kimse merak ediyorum ingilizcesi bu kadar iyi türk dolandırıcı...

bana gelen senaryoda abd de askerim amcam antika koleksiyoncusu falan filan

Antika koleksiyoncusu Sizin arabaya da hakaret etmiş oluyor :D

• seni pis ırkçı seni herif sırf nijeryalı bir zenci diye dolandırıcı deyip anasına bacısına sövmüşsün yazık yazık
  • Fake mail bu yöntem, dikkat istiyor

• BodyBuilder88 kullanıcısına yanıt
    he yaa sorma
  • son bir up
  • uplayalım görmeyenler görsün
  • Helal olsun
  • i have completed the payment of the money into your account and am sure my bank have sent to you the confirmation transfer receipt letter in your email address, so i would like you to check both your inbox, junk or spam box for the message.

Here is the shipping address below.

Full Name: Frank Johnson
    Address: 4th cocoa house building, Ibadan
    State: Oyo State, 20001
    Country: Nigeria
    Phone No: 2348071425625

Go and make the shipment right away and get in touch with me once you complete the shipment.

Hope to read from you immediately after you have completed the shipment today.

We have a deal..

ahh ahh bende görüşüyorum zaatla şimdii.

bankadan bana onay linki gelcekmiş vs.vs güya parayı yatırmış da ürünü yoollayıp kargo fişini bankaya mail atınca paramı hesabıma geçirecekmiş meşhur yorkshire bank..

ürünü az önce verdim kargoya dedim.. sağol bekliyorum, sevk bilgisi verirmisin diyor şimdi.. bir nah kargo makbuzu dizayn edip çıktısını yollayacağım bende ona

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.