< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 5 Aralık 2016; 23:44:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 5 Aralık 2016; 23:44:46 > |
Harun Bey ile bizzat telefonda görüştüm.
Aylar önce aradığım bir ürün Harun Bey'in ilanları arasında mevcuttu.Defalarca görüşmeden sonra ürünün ilanının kalktığını hatırlıyorum. Bırakın nezaketen geri aramayı ürünün elinde olmadığını bile söyleyemeyecek karakterde bir kişi olduğunu aklıma kazıdım.(hakkınızda yapılacak inanılmaz yorumların gözümde bir değeri olmayacağı gerçeğini değiştirmez. ) Forumlarda bırakın sizin gibi şirketleri;aradığınız ürünün markasını biliyorsanız direk ithal eden firmalar,distribütörler bile eleştirilirken sizin alınganlığınız komik olmuş. Malum siteye şirket olarak kayıt olmak ve belki sınırsız sayıda ilan verebilecek ücreti ödemek benim gözümde yüzlerce ürünü olup getiremeyen birisi olduğunuz gerçeği değiştirmez. Elimden gelse engelleyeceğim firmaların başında geliyorsunuz. Saygılarımla... |
Güzel taktik!
2 avukatım seni arıyor,bulursa altından d.nunu alacağım. Şaka gibi o kadar insan sıkıntısını yazıyor hala ''ispatla,ispatlayamazsan özür dile,şu kadar cirom var'' bla bla Bence insan biraz dönüp kendini sorgulamalı. Bu kadar insana ne yapmışım ki benim hakkımda yazı yazıyorlar. Sorun basit. Bu kadar insan özel olarak düşmanın değilse dönüp aynaya bakmak gerekir. |
Arkadaşlar 8 yıldır bu forumu okurum ilk defa bir şey yazmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu professional electronic denen şirket ve başındaki harun isminde şahsın yaptığı tek şey dolandırıcılıktır. Ben bunu acı bir tecrübeyle öğrendim siz yanmayın diye paylaşmak istedim. Bu arkadaşın ne deposu varmış ne dükkanı ne başka bir şeyi. sahibinden de verdiği ilanların hepsi hayal ürünüymüş. Giden havale ettiğiniz paraya olur. Sonra ne telefonla ulaşabilirsiniz ne böyle birini tanıyan duyan birini bulabilirsiniz.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 30 Kasım 2018; 12:25:38 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|