O nasıl bir fotoğraf, gülmekten kahkaha geldi. |
Sahibinden dolandirildim (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion3560
Bu sivereklilerde genetikmidir nedir bizimde mahallede vardı siverekli biri.tipe baksan yapmaz dersin.adam içgüveysi kayınpederini 300 bin tokatladı.karısından boşandı kaçtkGenetik kardeş karakolda bir arkadaş aynısını dedi. O bölgelerde hep bu tipler varmış sahibinden com dolandırıcı yatagi ana bayisi Urfa Siverek :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: umsxGenetik kardeş karakolda bir arkadaş aynısını dedi. O bölgelerde hep bu tipler varmış sahibinden com dolandırıcı yatagi ana bayisi Urfa Siverek :))
Alıntıları Gösterulan ya.şaka gibi valla 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
O soğuk su resmi gönderen komedici arkadaşlara gelsin aldım paramı. Elemanın amcaoğlu ve babası delikanlı adamlar iade ettiler. Çocukları bozuk çıkmış işte ne yaparsın beş parmağın beşi bir değil.
Not: bu konu sayesinde tanışıp iletişim kurduğum ayni şekilde dolandırılan bir arkadaşın daha parasını verdiklerinde konuyu kapatiriz. İtin Hayri yok sahibinin Hatiri var demişler ailesi düzgün insanlar..
Bu dediğin inanılmaz bir durum, ailesinin arka çıkmaması güzel bir şey.
Ben de 2015 de kerim güneş tarafından dolandırıldım, eleman nasıl utanmaz bir bilsen.
Bir de küfürlü mesaj attı bir sayfa, forumda konu açtım..
Gittim kapılarına ablası karakolu falan aramış ardımdan, insan beni bir arar bu adam niye bizim çocukla uğraşıyor diye.
Aile boyu şerefsizlik işte.
-
geçmiş olsun. dj dikkat yani memetin memleketi siverek. urfalılara isotçu demeyin konuda lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046O nasıl bir fotoğraf, gülmekten kahkaha geldi.
Alıntıları Gösterefsane photoshop
-
konuyu açan arkadaşla aynı kişi tarafından dolandırıldım 2000tl. bu konu sayesinde tanışıp iletişim kurdum. şahsın ailesine ulaştık. beraber delil topladık beraber hareket ettik beraber çözüme ulaştık. paramızı eksiksiz aldık.. bu olay sayesinde birbirimizi görmesekte iyi bir arkadaşlığımız oldu... soğuk su için diyen arkadaşlara gelince soğuk suyu siz için.. hakkınızı arayın.
şüpheli şahsın amcaoluna da buradan teşekkür ediyorum sözünde duran dürüst biri. sorunu çözmemizde büyük yardımı dokundu. konu adliyeye yansımadan çözüldüyse onun sayesindedir........
Geçmiş olsun hocam .
Biraz evvelde LETGO dan ddolandırıldım diye bire başlık gördüm. Nasıl bir ülke olduk . Kul hakkı filan, hak getire.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X