Şimdi Ara

Sahibinden dolandirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1650 lira çarpıldım. Rks bisiklet için anlaştık, eleman bana hem fatura hem kimlik bilgilerini atinca haliyle güven oluştu dün bir ara IBAN yaz dedi ama bugün yine takmıyor. Klasik bir dolandırıcı işte resimleri ekliyorum. Adam pek takmadigi için fazla SS yok sadece bir kere aticam yazıp IBAN falan istedi. Benim anlamadığım engel falanda atmıyor okuyor girip sadece.

Resimler karışık oldu pek beceremiyorum kusura bakmayın.

Sahibinden dolandirildim

Sahibinden dolandirildim

Sahibinden dolandirildim

Sahibinden dolandirildim

Sahibinden dolandirildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umsx -- 2 Eylül 2020; 10:55:23 >

• O soğuk su resmi gönderen komedici arkadaşlara gelsin aldım paramı. Elemanın amcaoğlu ve babası delikanlı adamlar iade ettiler. Çocukları bozuk çıkmış işte ne yaparsın beş parmağın beşi bir değil.
    Not: bu konu sayesinde tanışıp iletişim kurduğum ayni şekilde dolandırılan bir arkadaşın daha parasını verdiklerinde konuyu kapatiriz. İtin Hayri yok sahibinin Hatiri var demişler ailesi düzgün insanlar..
  • Çok inandiriciydi hocam bilemedim. Attığı videolarda bile kimlik resmindeki eleman vardı.

• Ne kadar arttı dolandırıcılık konuları. Sonumuz hayır olsun. Size de geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Ne kadar arttı dolandırıcılık konuları. Sonumuz hayır olsun. Size de geçmiş olsun.

Sağ ol dostum

• Sahibinden dolandirildim
  • Vayyy kandırıldım lannn vayyy para gittii laaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Vayyy kandırıldım lannn vayyy para gittii laaa

Aha bu tipler dolandırıcıdan daha beter. Adam en azından işini yapıp dolandirip gitti keyfini böyle espiri kasan tipler çıkarıyor. :))

• Vay arkadas.
  • umsx U kullanıcısına yanıt

Deep turkish web çiftlik bank videosundaki replik hocam. Yoksa dalga geçme amacım yok. Bu tür alışverişleri yüz yüze yapmanız en doğrusu olacaktır.

• Bu tarz işler sıkıntılı ya, sırf bu güvensizlikten ne ikinci el ürün aldım ne sattım. Sadece araba satışları, o da noter vs huzurunda olduğu için bir rahatlık...

Ya aracı firma ya bankalar bu tarz satışlarda bloke tarzı bir şey uygulamalı, ürün el değiştirdiğinde aktif olacak bir mantık yapılmalı vs diğer türlü bu tarz çok dolandırıcılık olur.

Ya parayı gönderir mal gelmez, ya mal gelir para gitmez....

• Benim amacım zaten konuyu açarken paramı nasıl kurtarırım değil sadece rahatlamak. Hem bu konuları gören arkadaşlar daha dikkatli olur diye düşünüyorum.
  • Soğuk su. Bunun gibi çok kişi konu açtı. Elde var sıfır. Belki çok şanslıysan bir şey olabilir bir ihtimal o da küçük de olsa.
  • Kimlikteki resim bilgisayarda yapılmış gibi duruyor. Son günlerde gördüğüm 3. dolandırıcılık konusu bu, forumda bile bu kadarsa dışarda neler oluyor kim bilir. Allah sonumuz hayır etsin.
  • Urfa Siverek parayı oradan çekip hesabı kapamislar kesin bilgi.
    bankalarda resmen bunlara kol kanat oluyor helal olsun.

EDİT: ilgilenen arkadaşın dediğine göre Urfa Siverek bölgesinde bu gibi olaylar çok oluyormuş.
    Ama bizim o güvenilir gizliliğe önem veren bankalarimiz herhangi bir şey yapamıyor. Gizlilik adı altında dolandırıcıyi koruyorlar helal olsunnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umsx -- 2 Eylül 2020; 15:3:39 >

bu hesaplara para yatırıp ürün almayın sahte kimlikler sahte evraklar..

diğer bir dolandırıcılık

• Yüzyüze olmadığı sürece 2. el Külot bile almam.
    Külot ne lan, zaten 2. El külot alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay07kartal

Sahibinden dolandirildim

diğer bir dolandırıcılık

Aynı kişiler turan korkmazoglu isim soyisim doğru eleman bu üniversite öğrencisi Urfalı. Rahata bak adamın herşeyi açık ortada okul okuyor ne arayan var ne Soran :))

• Bu sivereklilerde genetikmidir nedir bizimde mahallede vardı siverekli biri.tipe baksan yapmaz dersin.adam içgüveysi kayınpederini 300 bin tokatladı.karısından boşandı kaçtk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.