Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 - Sahibinden *FULL KUTULU* iPod touch 4.nesil 64GB*250TL* - Satın Al 14 Kasım 2018 20:19 1 1 - Sahibinden *FULL KUTULU* iPod touch 4.nesil 64GB*250TL* - Merhaba,kullanmadığım iPod touch 4th gen. 64gb cihazımı (A1367) satıyorum, fotograflar tarafımca çekilmiş olup gördüğünüz gibi tertemizdir. Sadece Home tuşu çalışmıyor onun yerine zaten ekran kısayol tuşu ile fazlasını rahatlıkla yapıyorsunuz, pil durumu ise ekran kapalı yaklaşık 9 saatlik mp3 dinlemesi ile %70 devam ediyor, kısaca ders çalışırken yada kitap okurken takın dinleyin saatlerce,..ayrıca Spotify da sorunsuz çalışmakta.iPod ile beraber -orijinal full kutu(kitapçık, sticker vs..)-orijinal data kablosu-2 adet ekran koruyucu-1 adet kılıf-1 adet hard case-2 adet (yan sanayi) Dock station beraber veriyorum, fiyat nakit ihtiyacım oldugu için pazarlıksızdır, almayı düşünen mesaj ile ulaşabilir, en geç 5 dakika içerisinde geri dönüş yaparım. Alacak arkadaşın güzel günlerde kullanmasını dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Fotoğraf yükleyemediğim için linkleri aşağı paylaşıyorum. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün █ Intel Core 2 Duo 1.8(7100) İşlemci Tertemiz, Sorunsuz *50TL* █ █ Asus F3SC Klavye, Tertemiz,Sorunsuz *40TL* █ █ Asus F3SC DVD ROM, Tertemiz,Sorunsuz *40TL* █ ALINIK MEİZU 16XS