Şimdi Ara

Sahibinden Get ile çalışan ürün sattım ama alıcı bozuk diye geri gönderiyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alecomy

bende bişey göremedim hocam kart zaten hiç servise felan gitmedi ilk gün takıldı makineye bi daha çıkmadı ki bi kart bozulunca devre kartına bakıp o sorunu nasıl anlayabilir bi insan zaten?

Seri numarasi senin elindeyse ve sana farkli seri numarali bir ürün gönderirse adama tazminat açma hakkın bile olabilir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar dolandırıcılık olduğu kesinleşti 100 lira tamir ücreti varmış eğer gönderirsem onay verecekmiş ürüne :) 13 tlye gönderdiğim kargoyu 57 tlye geri göndereceğini söylüyor

hahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar dolandırıcılık olduğu kesinleşti 100 lira tamir ücreti varmış eğer gönderirsem onay verecekmiş ürüne :) 13 tlye gönderdiğim kargoyu 57 tlye geri göndereceğini söylüyor

Hehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu get sistemi alıcıyı koruyor satici değil sen bu durumda yasal sürece başvurman gerekecek ama sahibinden com dan sonuc alabileceigini düşünmüyorum gecmis olsun

• Geçmiş olsun hocam sizin ki kadar kahpece olmasada ben de 2 kez bu get yüzünden haksiz yere zarar ettim, bir tanesi sıfır akilli saatin kayisini koparip yolladi neyseki 5tl ye yaptrdim saatciye, digeri de bluetooth kulakligi 5 gün kullanip begenmedim diye iade etti bildigin kulak pisligi vardi ustunde. Artik elden satiyorum ne satcaksam, veya once havale sonra kargo kardesim, diyorum get met bilgim yok deyip gecistiriyorum islerine gelirse. Hakkinizi sonune kadar arayin derim ama seri numarasini muhtemelen almadiniz hak iddia edemezsiniz gibi duruyor

• arkadaşlar olayın son durumu: artık dolandırıcı diye hitap ediyorum kendisiyle

1) sahibinden.com'un böyle bir olay da hiç bir sorumluluğu yok hiç birşeyi ispat edemiyorsunuz sizin çalışan kart gönderdiğinizi nerden bilelim diyorlar bundan sonra GET Kullanacaklar için uyarı olsun sistem tüm dolandırıcılık yöntemlerine açık halde
    2) bütün bu hak iddia edememe olayından sonra dolandırıcıyla pazarlık etmekten başka şansınız kalmıyor mesafeli satış sözleşmesine göre iade den doğan masraflar satıcıya ait olduğundan kargonuzu mümkün olan en pahalı şekilde gönderse bile almak zorundasınız diyor sahibinden.com bide almazsanız üyeliğiniz durdurulur diyor kendileri bu arada kargo ücreti (Diyarbakır-Izmir 78TL karşı ödemeli)
    3) aldınız ürününüzün bozuk olduğunu iddia edemiyorsunuz tüketici hakem heyetine postalıyor sizi ne haliniz varsa görün
    hani adam hıyar gönderse alıp yicez bi güzel
    sonuç 50tl dolandırıcının hesabına daha para gönderdim e satış onayını verdi, bunun için kendimi suçluyorum ama ders olsun bana ve bundan sonrakilere sahibinden.com kullanmadan önce 2 hatta 3 kere daha düşünelim bundan sonra birde herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz en büyük enayiliğide orda yapıyoruz kanımca

• quote:

arkadaşlar olayın son durumu: artık dolandırıcı diye hitap ediyorum kendisiyle

1) sahibinden.com'un böyle bir olay da hiç bir sorumluluğu yok hiç birşeyi ispat edemiyorsunuz sizin çalışan kart gönderdiğinizi nerden bilelim diyorlar bundan sonra GET Kullanacaklar için uyarı olsun sistem tüm dolandırıcılık yöntemlerine açık halde
    2) bütün bu hak iddia edememe olayından sonra dolandırıcıyla pazarlık etmekten başka şansınız kalmıyor mesafeli satış sözleşmesine göre iade den doğan masraflar satıcıya ait olduğundan kargonuzu mümkün olan en pahalı şekilde gönderse bile almak zorundasınız diyor sahibinden.com bide almazsanız üyeliğiniz durdurulur diyor kendileri bu arada kargo ücreti (Diyarbakır-Izmir 78TL karşı ödemeli)
    3) aldınız ürününüzün bozuk olduğunu iddia edemiyorsunuz tüketici hakem heyetine postalıyor sizi ne haliniz varsa görün
    hani adam hıyar gönderse alıp yicez bi güzel
    sonuç 50tl dolandırıcının hesabına daha para gönderdim e satış onayını verdi, bunun için kendimi suçluyorum ama ders olsun bana ve bundan sonrakilere sahibinden.com kullanmadan önce 2 hatta 3 kere daha düşünelim bundan sonra birde herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz en büyük enayiliğide orda yapıyoruz kanımca

O kazandığını zannediyor ama diğer tarafta misli misli çıkacak.

• KENDİ FATURANDAN ÜRÜNÜN SERİ NOSU CIKAR . VE ADAMIN SERİ NOSUDA ASUS SERVİSİNDEN ÇIKAR . BÖYELECE SERİ OLARIN DAN ÜRÜNLERİN KİME AİT OLDUĞUNU ÖĞRENİR
    NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTAN MAHKEMEYE VERİP UZLAŞMA YOLU İLE SİZDE ONDAN PARA ALIRSINIZVE SÜRÜNDÜRÜRSÜNÜZ. OLAYDA 2 FARKLI ÜRÜN VARSA EĞER BÖYLE YAPIN.
    SİZİN KARTI BOZUP SİZDEN PARA İSTİYORSA YAPACAK BİŞİ YOK.
  • VATANDA FİŞ DEĞİL FATURA KESİLDİĞİ İÇİN ÇAĞRI MERKEZİNDEN FATURA İSMİNİZİ SÖYLEYİP FATURA ÖRNEGİ ALABİLİRSİNİZ.
    MAHKEMELİK OLURSAN ORJİNALİN ALT NUSLASINI VATAN ARŞİVLERDEN BULDURABİLİRSİNİZ.
  • bi gelsin de kart

sonra bakarız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.