Şimdi Ara

Sahibinden Get ile çalışan ürün sattım ama alıcı bozuk diye geri gönderiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünüm gtx750 ti ekran karti paketlemeden yarim saat oncesine kadar kendi makinemde takili bir yılı aşkın sorunsuz kullandığım faturası adıma kesili olan kartımı sahibinden get ile diyarbakırdan birisi satın aldı cuma saat 16:30 da arayıp kargoya yetiştirmemi rica etti bende kutusunu bulamadım başka kutu yapabilirim anca dedim onay verdi güzelce kutuladım kargosunu 17:30 da yetiştirdim bugun kart eline geçmiş bilgisayarına takmış ama görüntü vermemiş kart sadece mavi ekran göstermiş sonra bana resim attı (Ek) yuvarlak içine aldiği yerden lehim kopmuş bu kart tamir görmüş bozuk kartı bana sattın diye geri iade etcem diyor şimdi sorun

1) ben bozuk bi ürünü get ile satacak kadar gerizekalımıyım?
    2) adam kartı bozuk diye iade edecek kart bana gelince giren banamı girmiş olcak
    3) sahibindeni aradım kart gönderdiğiniz gibi gelmezse hakem heyetine başvurabilirsiniz diyor. orda ne olur?
    4) ya adam elinde bozuk bir 750ti vardıda aynı modeli benden aldı arızalı olanı gönderiyormu (mümkün olan bi dolandırıcılık gibi geliyo)
    5) yorum larınız needir.

Sahibinden Get ile çalışan ürün sattım ama alıcı bozuk diye geri gönderiyo

• Kendi takarken kırmıştır pimi,şimdide bozduğu kartı sana yollicak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hatayı başta Diyarbakır a göndermekte yapmışsın. Eğer akıllılık edip satmadan önce kartın seri numarasını not aldıysan kart gelince karşılaştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanbilgisayar faturasında bu bilgi vardır umarım
  • Hocam kutusu duruyorsa belki seri numarasını üstteki arkadaşın dediği gibi karşılaştırın. Belki orada yazar. İlanı açarken çektiğiniz resimlere de bi göz atın. Yollarken pin kırık mıydı? Vs. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Hocam hatayı başta Diyarbakır a göndermekte yapmışsın. Eğer akıllılık edip satmadan önce kartın seri numarasını not aldıysan kart gelince karşılaştır.
    kork ALLAHTAN korkmayandan
  • Ya takarken sıkıntı yaşadı sana yıkacak veya ürünün bozuğu ile değiştirecek. Umarim bi yerlere kartin seri numarasını felan not almissindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyarbakir dedin zaten benim kayis koptu orda.

Parani uyaniklara kaptirma kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ludwik

Diyarbakir dedin zaten benim kayis koptu orda.

%90 bozuk makine ile değiştirdi ben de birşey satarken güneydoğuya yollamak istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ludwik

Diyarbakir dedin zaten benim kayis koptu orda.

millet get sistemi diye güvenli diyor da arkadaşım elektronik parça bu önce ürün sonra para şeklinde çalışıyor sistem ve her zaman alıcıdan yana

get met hikaye yani ben sana olacağı söyliyim adam sana aynı kartın bozuk modelini yollıycak ve iade edicek parayı da havuzdan çekecek bu durumda site hiç bir şekilde sana yardımcı olmayacak alıcı ve satıcı arasındaki sorun diyecek

geçen sene new balance ayakkabı sattım adam ayakkabı olmadı dedi iade etti fakat iade ettiği ürün aynı modelin birebir sahtesiydi sonuç elimizde patladı 1 ay boyunca farklı numaralardan arayıp küfür ettim adama sonra oturdum aşağı
  • işaretli yerde bir şey göremeyen tek ben miyim?

• 1 cahilligimi mazur gorun
    get nedir

2 bozup da yollayacaktir muhtemelen

• Ya bozdu kartı sana öyle dedi yada çöp olmuş başka GTX750 yi sana kakalayacak.İnşallah seri numarasını bir yere kaydetmişsindir.

• elfgözlülegolas kullanıcısına yanıt
    Get: sözde Güvenli E Ticaret

• bende bişey göremedim hocam kart zaten hiç servise felan gitmedi ilk gün takıldı makineye bi daha çıkmadı ki bi kart bozulunca devre kartına bakıp o sorunu nasıl anlayabilir bi insan zaten?
  • Oyunlara kanmayın.

Valla Türkiye böyle oyunların ülkesi oldu.Hayırlı olsun ülkeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Oyunlara kanmayın.

Valla Türkiye böyle oyunların ülkesi oldu.Hayırlı olsun ülkeme.
    araba satacak olsam doğulu 500 lira fazla para versin ama gene trakyalıya satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alecomy

bende bişey göremedim hocam kart zaten hiç servise felan gitmedi ilk gün takıldı makineye bi daha çıkmadı ki bi kart bozulunca devre kartına bakıp o sorunu nasıl anlayabilir bi insan zaten?

bence seni kekleyecek olmayan şeyi gösteriyor. nerden anladı zaten tam orada lehim koptuğunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

araba satacak olsam doğulu 500 lira fazla para versin ama gene trakyalıya satarım

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar dolandırıcılık olduğu kesinleşti 100 lira tamir ücreti varmış eğer gönderirsem onay verecekmiş ürüne :) 13 tlye gönderdiğim kargoyu 57 tlye geri göndereceğini söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

millet get sistemi diye güvenli diyor da arkadaşım elektronik parça bu önce ürün sonra para şeklinde çalışıyor sistem ve her zaman alıcıdan yana

get met hikaye yani ben sana olacağı söyliyim adam sana aynı kartın bozuk modelini yollıycak ve iade edicek parayı da havuzdan çekecek bu durumda site hiç bir şekilde sana yardımcı olmayacak alıcı ve satıcı arasındaki sorun diyecek

geçen sene new balance ayakkabı sattım adam ayakkabı olmadı dedi iade etti fakat iade ettiği ürün aynı modelin birebir sahtesiydi sonuç elimizde patladı 1 ay boyunca farklı numaralardan arayıp küfür ettim adama sonra oturdum aşağı

Geçmiş olsun ve iyi yapmışsıniz keske dh de paylassaydiniz numarayi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.