Şimdi Ara

SAHİBİNDEN KELEPİR 12 AY 6 KUR WALL STREET ENGLISH ÜYELİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene sevgililer gününde (14.02.2017) Wall Street English İngilizce kursuna 24 ay süre ve 8 kur eğitim almak üzere kayıt oldum. 361TL x 18ay = 6498 TL ücretle koç finanstan kredi çektirilerek peşin ve kampanyalı fiyat üzerinden 18 ay taksitle ücretlendirildim. Bu imkan hem fiyat açısından hem de ödeme kolaylığı açısından bana çok mantıklı geldi. 4 ay kursa devam ettim ve 2 kuru tamamladım. Daha sonra işe başlamamdan ve işlerimin çok yoğun olmasından ötürü kursa devam edemedim (2-3 haftada bir gün izin). Kurstan sözleşme iptalini istedim fakat iş sebepli iptal yapamıyoruz dediler. Kursta bana 1 kuru tamamlama süresinin maksimum ve en ideal 2 ay olduğunu söylemişlerdi. O yüzden eğitim süresinin 16 ay ama bu süre içerisinde sağlık sorunu olur vizesi finali cartı curtu olabilir diye +8 ay garanti süre eklediler. Şu anda aşağı yukarı 13 aylık bir sürem kaldı. Ve de 6 kur. 6 kurun en ideal tamamlanma süresi 12 ay fakat ortalama 8-9 ayda da rahat ve etkili bir şekilde tamamlayabilirsinz. Ben kursa bugüne kadar 361 x 10 = 3610 tl ödeme yaptım. Benim kursa devam edemeyeceğim bu şartlarda aşikar. Yalan yok bugüne kadar yeterince zarara girdim gitmediğim kursun parasını her ay tıkır tıkır ödedim bari bundan sonrasını kurtarayım düşüncesiyle kurstan da onayı alarak devir etmeye karar verdim. Bugün kursa gitseniz 6 kur için ödeyeceğiniz miktar 6200 lira civarıdır. Bu kendi danışmanımdan aldığım fiyattır. Ben dediğim gibi sadece kalan taksitlerimi kurtarayım düşüncesiyle ve de kurs boşa gideceğine biri uygun bir miktara bu eğitimden faydalansın diye 361 x 8 = 2880 lira düz 2800 liraya devir edeceğim. Kuru devralan kişinin eğitim aldığı ay başına 50 lira ödemesi gerekmektedir. Bu ücretin de yarısını karşılamaya hazırım. 2500 tl benim alacağım ücrettir. Masraf olan 600 lirayı da 12 aylık eğitimde taksit taksit kursa ödeyebilirsiniz. Daha erken bitirirseniz az miktar ödersiniz.
    Arkadaşlar beni bu zulümden kurtarın :D Bu fiyata bırakın WSE kalitesinde bir kursu en dandik kurslara dahi bunun yarısı kadar bi süre için kayıt olamazsınız. Akıllı olun hem beni kurtarın hem de çok uygun fiyata kaliteli bir eğitim almış olun :) WSE ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa iyi ve de kötü yanlarını anlatacağım ayrı bir cevap yazabilirim. Kafanızda soru işareti kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayhrz -- 9 Ocak 2018; 19:48:52 >

• Ben de 11 ay devrediyorum detaylar için pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,hala devretmek istiyorsanız detayları paylaşır mısınız?

• Dil kursları cidden sorun arkadaşlar,peşin peşin alıyorlar sonra vazgeçemiyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.