Şimdi Ara

Sahibinden Param Güvende İndirim Kuponları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden'de param güvende alışverişlerinde kullanılabilecek kuponlar var. Son gün bugün. Biraz bakındım ikinci el iPad'ler gözüme çarptı film izlemek İçin 670 TL'ye sim kartlı ipad mini 32gb aldım. İşine yarayan olursa diye paylaşmak istedim.
    https://www.sahibinden.com/s/Mgo9OtSf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kuponlar nerede hocam

• ardack kullanıcısına yanıt
    Linkte çıkıyordu ama DH referansı bozmuş sanırım. İkinci el alışveriş kısmına tıklayın banner var zaten Sahibinden Param Güvende İndirim Kuponları

• Bilgisayarda 2000üzeri 400indrim var , tami kart ile ödemede 200tl indirim daha oluyor.

• Tami 1000/200 ile birleştirilebilir. Bilginiz olsun. 200₺ daha kârınız olur.

Sahibinden Param Güvende İndirim Kuponları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    Kampanya dün bitti maalesef

• Eskiden sahibindene ikinci el ürünler için ilan verince çok beğeni, görüntüleme, telefon alırdık, şimdilerde hiç kimse ne arıyor ne bakıyor, bu sahibinden iyice kendini bitirdi herhalde.

Letgo da öyle, eski güzel uygulamasını kaldırdı saçma sapan bir uygulama geldi çalışmayan, şimdi kimse kullanmıyor, eskiden letgo ya bir ürün koydukmu makul fiyatlarla hemen satılıyordu.

• ntman N kullanıcısına yanıt
    Letgo kendi kendini bitirdi. İki yıl önce bir güncelleme yaptılar uygulama berbat oldu sonra da düzeltmediler. Sahibinden yine iyi bence telefon vs satılıyor biraz beklese de.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu, sahibindende de tahminimce dolandırıcılık olayları çok olduğu için millet soğudu.

Letgo o güncellemeyi niye yaptı, hangi akla hizmet aklım almıyor.

• evet hocam. gece baktıgımda kuponlar görülüyorduda.riske atamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.