Eşimin iki yıldır severek kullandığı aracını satıyorum. Aracı alırken yeni model olması, az yakması, az kullanılmış ve hasarsız olması gibi kriterlerle almıştık. Planım, eşimin bu araçla acemiliğini atmasıydı. Eşimin sürüş kabiliyeti, yeterli seviyeye geldiği için artık modelini yükseltmek istiyorum.
Araç bizdeyken her yıl düzenli bakımları Maslak Peugeot yetkili serviste yapıldı, kayıtları mevcuttur. Aracı alırken de ekspertize sokmuştuk, sadece sağ iki kapıda boya olduğunu, değişeni olmadığını söylemişlerdi. Bu yıl için km bakımını da yine aynı serviste bir hafta önce yaptırdım. Bizden önce iki bayan sahibi olmuş, ilk sahibi en ufak çizikte gidip kaskodan yaptırmış, ufak tefek düzeltmeler yapılmış. Bu kayıtların en büyüğü yanından geçen çöp kamyonunun kapıları çizmesi. Sağ kapıların boyasının kaynağı budur. Tramer sorgusunu resimlerde görebilirsiniz. Kaskosuz kaldığı bir aralık yok, herşeyi kayıtlıdır. Her yıl km bakımları düzenli yapılmıştır. Sonraki sahibi de pek kullanmamış, kapalı garajda yatmıştı araba. Aracı aldıktan sonra 2015'te aküsünü kaliteli bir aküyle değiştirdik, 2016'da debriyaj setini, aks keçelerini, şanzıman yağını, fren balatalarını, bujilerini ve ön lastiklerini serviste yeniledik. Bizim kullandığımız dönemden de 1 adet 700 liralık tramer kaydı var, eşim sokak arasında, park halindeki araca hafif vurmuş, serviste yapıldı, ön tampon da bu esnada boyandı.
Bildiğiniz üzere bu modellerin motor, şanzıman, yürüyen aksamı Toyota üretimidir. Yurtdışında aynı kasaya sahip Toyota Aygo modellerini görebilirsiniz. Sizi A noktasından B noktasına düşük maliyetle götürecek ve sorun çıkarmayacak bir araçtır. Şehirler arası 3-4 litre civarında, şehir içinde normal kullanımda da 5 litre civarında yakar. 107'nin arka park sensörü ve çelik jantları olan modelidir. Aracın boya çizikleri vs var, ben yaptırma gereği duymadım. Resimlerde görüldüğü gibidir.
Galeriden veya al-satçıdan değil de sahibinden temiz araç almak isterseniz mesaj atabilir veya arayabilirsiniz. Gün içinde Fulya'da aracı görebilirsiniz. Alacağım aracın sahibi de fiyatını indirdiği için alışverişi tamamlamak üzere fiyatı indirdim. Araç sorunsuz ve bakımlı, önümüzdeki yıllık bakımına kadar hiçbir masrafı yok. Yıllarca kullanabileceğiniz bir araç.