Şimdi Ara

sahibinden tv alcaklar dikkat lutfen okuyunuz dikkat ediniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vatandaşlık görevimi yapımda biriniz kazıklanmayın,,sahibinden de muratesil kullanıcılı birisi çok uygun tv ler ilanlamıs,,aramızda gecen muhabbeti buraya koyuyorum,okuyun değerlendirin,,hatta anasayfaya koyunki alnımızın terini çalanları tanısın herkes.uyanık olun dostlar.

ben: tv elinizde mevcutma ciddi alıcıyım anlaşabilirsek alırım hemen

satıcı muratesil Çankaya: Biz stok bulundurmuyoruz siparişle calışıyorum. ondan dolayı stok sıkıntımız hiç yok.

ben: cep telefonunuza ulaşamıyorum.ödeme koşulu için get acarmısın

satıcı muratesil Çankaya: cumartesi pazar çalışmadığımız için telefonları kapatıyoruz. get acmıyorum

ben: peki ödeme nasıl yapıcaz,,tv yi evime mi getirceksiniz eldenmi teslim edicem parasını

satıcı muratesil Çankaya : Sistem şöyle. biz 2006 yılından bu yana home ofis yanı evden satış yapıyoruz. vergi tabi şirketiz. siz şirket hesamıza ödemeyi yapıyorsunuz bizde ürünü ithalaatcıdan sipariş edip size yolluyoruz stok bulundurmadımız için. Ticareti bu şekilde yapabilirsniz farklı alternatifler sunmayınız.

ben: kardeşim ben 2 tane universite bitirdim.senin bu dediğini vandan gelen adam yapmaz..milleti dolandırmaya çalışmayın..madem bu sekilde sisteminiz,,siz bana yollayın tv yi,ben size parasını yollim aynı sey sonucda,siz yollarmısınız bu sekilde..param cebimde get ac diorum acmıosun,gel al paranı almıyorsun,,kapıda ödemeli gönder desem onuda yapmıcan,,

haksızsam haksızsın de...kendini haklı görüosan,sen bana yolla tv yi ben sana parasını yollim,sen bana diosun ya sen parasını yolla,tv yi yollim diye.bende tersini sölüorum kabulmu

satıcı Çankaya muratesil: burası şirket beyefendi kimsenin kimseyii dolandırdığı yok siz gelip elden teslim alabilirsiniz aksini iddaa etmedikki bilmeden yaptınız yorumu kendinize saklayınız çok şükür bizim satışlarımız çok iyi:) kolay gelsin

ben: sizden 1 kişi almaz bu sekilde,,,adresi yazın Çankaya bademlideri mahallesinde avukat arkadaşım var ona adresinizi vericem o sizden bana kargolar..

sen benden parasını once istiosun güvenmemi bekliosun seni tanımadığım halde,,sende beni tanımıyorsun sen niye bana tv yi yollamıyorsun..benim getle 12000 tl ye aldığım urunler var.adam açıyor geti alıyorum 2 dkikada.buraya ilan vermesini biliyorsun şirkteim diyorsun get açmam diyorsun.çelişki dolusunuz..

adresi yollayın elden aldırtcam.

adam dan cevap kesildi.

• evet dostum geçen hafta bende konuşmuştum adamlarla tipik dolandırıcı sahibindene şikayet ettim sildiler ilanları 1 hafta sonra tekrar açtı adamlar yine şikayet ettim adam hala devam ediyor dikkatli olmak lazım
  • sana ne dediler peki,,ben bayag bastırdım,bu kadar da alenen 3 kagıtcı olmaz.resmen çalıcaklar parayı..ben seni tanımıyorum 3 milyar istiosun dogalmıs gibi diosun dedim,sen bana tv yi yolla ozaman ben sana parasını yollım diyince hiç cevap vermiyor.yok esil pazarlama superdir vs sallayıp duruyor.
  • Ben de diyorum bu adamlar neden bu kadar ucuza satıyor bu tv'leri...
    PHILIPS 46PFL8008 2 YIL RESMİ GARANTİ ADINIZA FATURA CAM TV SEHPASI HARİCİ ASKI APARATI HARİCİ 2 ADET AKTİF GÖZLÜK1080 P HDMİ KABLO DVD PLAYER 300 TL HEDİYE ÇEKİ VE ÜCRETSİZ KARGO üstüne 1976 lira
    ... Bana iki tane göndersin parasını bilahare öderiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altese -- 28 Temmuz 2013; 12:56:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altese

Ben de diyorum bu adamlar neden bu kadar ucuza satıyor bu tv'leri...
    PHILIPS 46PFL8008 2 YIL RESMİ GARANTİ ADINIZA FATURA CAM TV SEHPASI HARİCİ ASKI APARATI HARİCİ 2 ADET AKTİF GÖZLÜK1080 P HDMİ KABLO DVD PLAYER 300 TL HEDİYE ÇEKİ VE ÜCRETSİZ KARGO üstüne 1976 lira
    ... Bana iki tane göndersin parasını bilahare öderiz...

aynen oyle...bi arasana bi konuş bak neler anlatıyor.şakagibi ama bu kadarda insan mal yerine konulmaz..resmen kekliyolar..aman dikkat hee..

• arkadas ile bende gorustum hic guven vermedi gercekten dikkatli olalim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 3 Ağustos 2013; 17:59:10 >
  • Bilgi için teşekkürler dikkatli olalım bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyArdahan75

en iyisi elektronik markete gidip tv almak. insan internette kime güveneceğini şaşırıyor. ben şahsen internetten alışverişe karşıyım. tabi ki bu işi namusuyla yapanlara bir şey demiyorum ama internet olayı bence sakat iş! internetten alışveriş>

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.