arkadaşlar ben vatandaşlık görevimi yapımda biriniz kazıklanmayın,,sahibinden de muratesil kullanıcılı birisi çok uygun tv ler ilanlamıs,,aramızda gecen muhabbeti buraya koyuyorum,okuyun değerlendirin,,hatta anasayfaya koyunki alnımızın terini çalanları tanısın herkes.uyanık olun dostlar.
ben: tv elinizde mevcutma ciddi alıcıyım anlaşabilirsek alırım hemen
satıcı muratesil Çankaya: Biz stok bulundurmuyoruz siparişle calışıyorum. ondan dolayı stok sıkıntımız hiç yok.
ben: cep telefonunuza ulaşamıyorum.ödeme koşulu için get acarmısın
satıcı muratesil Çankaya: cumartesi pazar çalışmadığımız için telefonları kapatıyoruz. get acmıyorum
ben: peki ödeme nasıl yapıcaz,,tv yi evime mi getirceksiniz eldenmi teslim edicem parasını
satıcı muratesil Çankaya : Sistem şöyle. biz 2006 yılından bu yana home ofis yanı evden satış yapıyoruz. vergi tabi şirketiz. siz şirket hesamıza ödemeyi yapıyorsunuz bizde ürünü ithalaatcıdan sipariş edip size yolluyoruz stok bulundurmadımız için. Ticareti bu şekilde yapabilirsniz farklı alternatifler sunmayınız.
ben: kardeşim ben 2 tane universite bitirdim.senin bu dediğini vandan gelen adam yapmaz..milleti dolandırmaya çalışmayın..madem bu sekilde sisteminiz,,siz bana yollayın tv yi,ben size parasını yollim aynı sey sonucda,siz yollarmısınız bu sekilde..param cebimde get ac diorum acmıosun,gel al paranı almıyorsun,,kapıda ödemeli gönder desem onuda yapmıcan,,
haksızsam haksızsın de...kendini haklı görüosan,sen bana yolla tv yi ben sana parasını yollim,sen bana diosun ya sen parasını yolla,tv yi yollim diye.bende tersini sölüorum kabulmu
satıcı Çankaya muratesil: burası şirket beyefendi kimsenin kimseyii dolandırdığı yok siz gelip elden teslim alabilirsiniz aksini iddaa etmedikki bilmeden yaptınız yorumu kendinize saklayınız çok şükür bizim satışlarımız çok iyi:) kolay gelsin
ben: sizden 1 kişi almaz bu sekilde,,,adresi yazın Çankaya bademlideri mahallesinde avukat arkadaşım var ona adresinizi vericem o sizden bana kargolar..
sen benden parasını once istiosun güvenmemi bekliosun seni tanımadığım halde,,sende beni tanımıyorsun sen niye bana tv yi yollamıyorsun..benim getle 12000 tl ye aldığım urunler var.adam açıyor geti alıyorum 2 dkikada.buraya ilan vermesini biliyorsun şirkteim diyorsun get açmam diyorsun.çelişki dolusunuz..
adresi yollayın elden aldırtcam.
adam dan cevap kesildi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme