Şimdi Ara

Sahibinden Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sahibinden.com'da bulunmayan ve eksikliğini hissettiğim yorum sistemini sizlere sunmaktayım.

Bu sistemi kullanabilmek için 3 tane platform üzerinde geliştirme yaptım.

1)Android

Geliştirdiğim android uygulamasını yükleyerek sahibinden.com uygulaması içinden yorumunu görmek ve yorum yazmak istediğiniz ilanı uygulamaya paylaşıyorsunuz.

Paylaştıktan sonra kalan işlemleri genel kurallardan takip edebilirsiniz.

Sahibinden YorumSahibinden YorumSahibinden Yorum

2)Firefox veya Chrome

Firefox veya Chrome eklentisini kurarak site içinde oluşan yorum bağlantılarından basarak.

Sahibinden YorumSahibinden Yorum

3)Websitesi üzerinden

Eğer sahibinden üzerindeki ilan numarasını biliyorsanız.
    "http://dkdev.icu/?sid=numara" şeklinde ulaşabilirsiniz.

Genel kullanım

Uygulama, yorum tekelliğini sağlamak için google hesap sistemi kullanmakta. Böylece gereksiz spamin önüne geçmekte. Yorum okumak için herhangi bir girişe gerek yok. Yorum atmak isterseniz google ikonuna basıp, google hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Bundan sonra yorum yazabiliyorsunuz. Bir kullanıcı ilana sadece bir yorum yapabiliyor. Yeniden yorum yazarsanız varolan yorumunuz değişiyor.

Aynı şekilde yorumlar oylanabiliyor. Yorum oylamak için giriş yapmanız gerekli.

Sahibinden YorumSahibinden Yorum

Uygulamaya ve eklentiye erişim için

Desteğinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadknightWoW -- 13 Haziran 2020; 10:28:10 >

• Harika bir fikir herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özellikle şu an emlak ve araba piyasası çok hızlandı. Elinize sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.