Şimdi Ara

Sahibindendeki Cemil ve Zafer İpek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: imishlili

Cemili bilmem ama zafer abiyi siddetle oneririm. Suana kadar hic yanilmadim. Urun orijinalligini de bilhassa tekin acarda teyit etmisimdir. 2 sene oldu,sayesinde cok bulunmayan parfumler dolabimda duruyo. Tester olusu zaten o fiyata geliyo,ki zafer abide 50tl altında parfum cok azdır yada yoktur.

Bende zaferi bilmiyorum ama cemil tam bir psikopat. Aldıktan sonra iade etmek istedim bir ton engel çıkarttı bana, ruh hastası gibi konuşuyor. Zaferden 1 parfüm aldım kargolanmadan iade ettim, iadeyi hemen kabul etti, sorun çıkartmadı. Forumda parfüm dehası bir kaç kişiyle konuştum zaferle konuştuklarını ve tatmin edici yanıt alamadıklarını söylediler genelde. Bende soruyorum neden kutusu yok diye, cevap bile vermiyorlar, halbuki tester parfümlerin kutusu olur, orjinal kutusunda olmaz ama beyaz ve uyduruk bir kutuları olur ve kutusu olan tek parfüm tomfordun bir parfümü ki o parfümde zamanında piyasada tonla sahtesi bulunmasıyla tanınır, açıkçası ben çok kıllandım bu işten ve satın almadım

Alıntıları Göster
    Hocam linki var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.