Şimdi Ara

Sahibindendeki Cemil ve Zafer İpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kişiden birinden hiç parfüm alan var mı? Cemil ipekten parfum aldim ama satis sonrasinda sordugum sorulara abuk subuk cevaplar verdiği için kargo gelmeden iptal ettim siparişi. Sonrasında zafer ipekten sipariş verdim ama sipariş sonrasinda soyadlarının aynı oldugunu farkettim ve ikiside şişliden gönderim yapıyor. Bu iki satıcının parfümlerine yorumlarınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlara bakarsan anlarsın o fiyata parfüm olmaz! kendin git doldurma al daha iyi.. hiç olmazsa orjinale yakın koku almış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Mart 2015; 14:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

fiyatlara bakarsan anlarsın o fiyata parfüm olmaz! kendin git doldurma al daha iyi.. hiç olmazsa orjinale yakın koku almış olursun

Tester olduğunu söylüyorlar, testerlara para dahi vermiyorlar. Siz aldınız mı almadınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parfümlere merakım başladığı zaman evet aldım chanel allure homme edition blence ancak orjinalini kokladıktan sonra sahte olduğunu anladım.
    orjinali açılışı güçlü asidik limon ile başlar sonra vanilya ile devam eder bu parfümün. sahtesinde baharatlı bir yapı mevcuttu. kenzo homme sport'u andırıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Mart 2015; 15:00:56 >
  • quote:

parfümlere merakım başladığı zaman evet aldım chanel allure homme edition blence ancak orjinalini kokladıktan sonra sahte olduğunu anladım.
    orjinali açılışı güçlü asidik limon ile başlar sonra vanilya ile devam eder bu parfümün. sahtesinde baharatlı bir yapı mevcuttu. kenzo homme sport'u andırıyordu

Bu şahıslardan birinden mi aldınız?

• fiyatlara bir bak sen karar ver! iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Mart 2015; 15:36:22 >
  • quote:

fiyatlara bir bak sen karar ver! iyi forumlar

İade ettim. Mizudan aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cemili bilmem ama zafer abiyi siddetle oneririm. Suana kadar hic yanilmadim. Urun orijinalligini de bilhassa tekin acarda teyit etmisimdir. 2 sene oldu,sayesinde cok bulunmayan parfumler dolabimda duruyo. Tester olusu zaten o fiyata geliyo,ki zafer abide 50tl altında parfum cok azdır yada yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: imishlili

Cemili bilmem ama zafer abiyi siddetle oneririm. Suana kadar hic yanilmadim. Urun orijinalligini de bilhassa tekin acarda teyit etmisimdir. 2 sene oldu,sayesinde cok bulunmayan parfumler dolabimda duruyo. Tester olusu zaten o fiyata geliyo,ki zafer abide 50tl altında parfum cok azdır yada yoktur.

Bende zaferi bilmiyorum ama cemil tam bir psikopat. Aldıktan sonra iade etmek istedim bir ton engel çıkarttı bana, ruh hastası gibi konuşuyor. Zaferden 1 parfüm aldım kargolanmadan iade ettim, iadeyi hemen kabul etti, sorun çıkartmadı. Forumda parfüm dehası bir kaç kişiyle konuştum zaferle konuştuklarını ve tatmin edici yanıt alamadıklarını söylediler genelde. Bende soruyorum neden kutusu yok diye, cevap bile vermiyorlar, halbuki tester parfümlerin kutusu olur, orjinal kutusunda olmaz ama beyaz ve uyduruk bir kutuları olur ve kutusu olan tek parfüm tomfordun bir parfümü ki o parfümde zamanında piyasada tonla sahtesi bulunmasıyla tanınır, açıkçası ben çok kıllandım bu işten ve satın almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 21 Mart 2015; 9:02:25 >

• Mesela bir musterisi elestiri yapmis zafer isimli satici, '''OzturkMuge : Ürün kesinlikle orjinal şişe olarak, yalnız koku tuhaf sanırım bozulmuş orjinaline hiçbenzetemedim.Benim şanssızlığım nediyeyim teşekkürler yine de
    zzzafer : ilanlarımda "koşulsuz iade" diye yazmıştım.ne diyeyim bizimde şanssızlığımız sizin gibi bir kullanıcıya rastlamak. bizde teşekkür ederiz. '''

Verdigi cevaba bakar mısınız:)

Ben de urunden suphelenşiyorum diye mesaj attim cemilipek isimli saticiya, soylemedigini birakmadi. İş ahlakından yoksun yazik bir insan anladigim kadariyla.

Ürünleri sahte olmayan bir insan bu kadar agresif olmaz. Bence bulasmayin sahibindendeki hic bir saticiya bulasmayin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toron Alp

Mesela bir musterisi elestiri yapmis zafer isimli satici, '''OzturkMuge : Ürün kesinlikle orjinal şişe olarak, yalnız koku tuhaf sanırım bozulmuş orjinaline hiçbenzetemedim.Benim şanssızlığım nediyeyim teşekkürler yine de
    zzzafer : ilanlarımda "koşulsuz iade" diye yazmıştım.ne diyeyim bizimde şanssızlığımız sizin gibi bir kullanıcıya rastlamak. bizde teşekkür ederiz. '''

Verdigi cevaba bakar mısınız:)

Ben de urunden suphelenşiyorum diye mesaj attim cemilipek isimli saticiya, soylemedigini birakmadi. İş ahlakından yoksun yazik bir insan anladigim kadariyla.

Ürünleri sahte olmayan bir insan bu kadar agresif olmaz. Bence bulasmayin sahibindendeki hic bir saticiya bulasmayin..

bende öyle düşünüyorum, gerek cemil olsun gerek zafer olsun ikiside iş ahlakından yoksunlar, birde nuray diye biri var, o da şişliden satıyor, muhtemelen o da bu tayfadan. zafer bana ahlaksızca konuşmadı ama cemil cidden ruh hastası bir adam, ama zaferinde normal olmadığı belli alıcılara yaptığı yorumlardan

• Up! Hiç alan oldu mu cemilde yaklaşık 4 bin olumlu mesaj var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkedUp

Up! Hiç alan oldu mu cemilde yaklaşık 4 bin olumlu mesaj var.

Sakın sakın cemilden alma, zaferi net olarak bilmiyorum ama cemilden sakın alma. Ben satın aldıktan sonra parfüm orjinal mi diye sordum dolambaçlı cevaplar verdi, en sonunda sahte dedi, doğru yada yanlış bilmiyorum, ama sonrasında sahte ise iade edeceğim dediğimde adam bana açıkça sen neden internetten parfüm alıyorsun ki diyerek bana hakaret etmeye başladı, iade edicem dediğimde geri gönderirsen parfüme zarar verdin diye not düşüp paranı iade etmicem diye beni tehdit etti pm den, sonrasında sahibindeni arayıp konuşmalarımın incelenmesini istiyorum ve bu kişiden şikayetçiyim dedim, tabikide hiç bir şey yapmadılar, geri gönderdiğimde iadeyi kabul etti sistemden ama beni böyle açıkça tehdit etti, sakın almayın. Mizu, modagram gibi sitelerden birazcık daha para vererek yine çok uyguna parfüm alabilirsin, hiç değilse kafan rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 17 Aralık 2015; 21:03:44 >

• sahibindende bi suru ilan var bu tester ve outlet parfumler icin.Hic birine guvenemiyorum sise orjinal olabilir ama icindeki parfum hakkinda bilgim yok

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Adam kendi ağzıyla orjinal olmadığı söylediyse bitmiştir, bende güvenmiyordum orjinal olduğuna özellikte tom fordların bitmiş parfüm şişelerine çok benzer olarak dolum yaptıklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunkedUp -- 18 Aralık 2015; 17:19:37 >
  • Arkadaşlar şişeye bakmayın şişe orjinal olarabilir,

şişe biriktiren şişe koleksiyonu yapanlar var, orjinal boş şişeleri toplayanlarda

içindeki koku önemli, bunu anlamanın tek yolu gerçeği ile kıyas etmek en az 1 gün boyunca denemek
  • İlanı görmedim ama ilanda TESTER, OUTLET vs. gibi kelimeler geçiyorsa bilin ki %100 sahtedir.

Binlerce olumlu yorum aldıklarına aldanmayın bu tür insanların müşterilerinin %99'ı öncesinde açık parfüm kullanıp 30 lira daha fazla vererek gerçek parfüm kullandığını sanan insanlar. Daha önce gerçek parfüm konusunda deneyimsiz insanlar hepsi.
  • Bende dün cemilipek den sipariş verdim, elimde ki tek Armani code demişti. Bi kaç soru sordum hemen ergence saçma sapan cevaplar vermeye başladı, sonra da soru sormazsan sevinirim dedi trip attı resmen. Satıcı olduğu için bişey demedim tamam dedim. Elimde ki tek Armani code demişti ama bir gün bile aradan geçmeden aynı fotoğrafla yeni bir Armani code ilanı koymuş siteye. Sonra google da cemilipek diye arama yapınca burdaki yazıları gördüm, bende iptal ettim siparişi. Umarım sorun yaşamam, açıkçası parfüme ikiyüz üçyüz lira vermek istemiyorum, orjinal tester bulmakda imkansız gibi ama bakalım hele, belki dp den alırım

• Cemil'in müşterilere verdiği cevaplar çok komik..Okurken eğlendim  Sahibindendeki Cemil ve Zafer İpek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 25 Ekim 2017; 14:13:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

Cemil'in müşterilere verdiği cevaplar çok komik..Okurken eğlendim  Sahibindendeki Cemil ve Zafer İpek

valla çok güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.