Şimdi Ara

şahin debriyaja basınca çalısmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kraldost

krank değişti düzeldi 1000tlye çıktık sanayiden :D

Şahin mahin ama 1000 tl de az para değil.Arkadaşın babası komple 1000 tl ye doğan slx in motorunu yeniletmişti,2 yıl kadar önce.
  • sanayiyle içli dışlı biridir halleder biz senede 1 ya gidiyoruz ya gitmiyoruz ustamız bile yok :D
  • Geçmiş olsun :)
  • Doğan araçlarda 1.4 motor kullanıldımı hiç. Ben kullanılmadı biliyorum. Yanlışım varsa aydınlatın lütfen.
  • videosunu çek motor sesini vs buraya gönder
  • sagolun arkadaşlar küçük bir detay atlanılmıs araç şahin 1,4 linkteki aracın 1999u

video ile falan ugrasacak durumum yok arkadaşım giren girmiş zaten yaptırdım sorun yok biniyoruz arabayı 60bin de garaj arabası diye aldık (önceki sahiplerini biliyorum km ye güvenerek aldım ) demekki kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyor demekki ışıkta beklerken birini yolda görünce durdugumuzda falan ayagımızı debriyajda tutmayacakmışız.. bunu ögrenmiş olduk..
  • Benim arabada baslayinca calismiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraldost

benim bir arkadaşım var bu işlerden anlar ona dedim böyle böyle sanayide böyle dediler dedim 500 diyene inanma rektefeci alacak zaten o kadar para senden kesin diyor

arabanın arızasına gelince kaçsenedir duymadıgım birşey bizim arabalarda slx motor dedikleri motordan var 1,4

araçta debriyaja basınca krank öne gidiyormus bu yüzden yataklarda aşınma olunca gitgel mesafesi kaçırıyormus bu yüzden araba çalışmıyormus

Bu mesajinizda slx motor var demissiniz bir onceki mesajimda demek istedigim bu idi. Yani dogan serilerinin hic birinde 1.4 motor kullanilmadi diye biliyorum. Dolayisi ile sizin arac nasil slx motor olabiliyor. Yanlis biliyorsam bilen birisi duzeltsin ki dogrusunu ogrenelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla okadar çok usta baktıki birisi öyle demişti yanılmıs olabilir ben onun yalancısısıyım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.