Bildirim
Şahin dijital saat ışığı yanmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre20863
tofaş aracımın dijital saat arkasındaki ışığı iç ışıkları yaktığım zaman yanmıyor,gece sürekli seyahat ediyorum ancak saati anlık göremiyorum,sökersem halledebilir miyim? şimdiden teşekkürler
sök kurcala eğer sorun kablo çıkması kopması falansa halledersin daha fazla bozacağını sanmam. ben bu şekilde bir çok elektronik aleti tamir ettim. mouse tv kumandası bilgisayar vs vs -
Kardeş senin şahinde nasıl tam bilmiyorum ancak normalde saatin ışıgı kontaga bağlıdır ve kontagı acınca farlaryansada yanmasadayanar saatin arkasında kucuk 12 v bı ampul var o parlamıstır ben kendı arabamda onu soktum yerıne mavı led taktım saatın rengı mavı oldu cok hos oldu kolay gelsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X