Şimdi Ara

Farlar açıkken 4'lü sinyaller yanmıyor? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Durup dururken, ortada problem yokken başlıkta bahsettiğim problem ortaya çıktı. Farlar kapalıyken problem yok. Farlar açıken dörtlü sinyaller yanık kalıyor, hiç sönmüyor.

4'lü sinyal rolesinden - Göstergeye ikaz veren kabloyu çıkardığımda problem kalmıyor. 4'lüler çalışıyor ama göstergede üçgen şekilndeki ışık yanıp sönmüyor.

Bu arada, 4'lü sinyaller çalşırken iç aydınlatma lambası çok kısık şekilde yanıp sönüyordu.

Farlar kapanınca problem yok..

Sizce problem nedir arkadaşlar? Başına daha önce gelen oldu mu?

• Elektronil bir sıkıntı var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Arkadaşlar herkese merhabalar
    Durup dururken, ortada problem yokken başlıkta bahsettiğim problem ortaya çıktı. Farlar kapalıyken problem yok. Farlar açıken dörtlü sinyaller yanık kalıyor, hiç sönmüyor.

4'lü sinyal rolesinden - Göstergeye ikaz veren kabloyu çıkardığımda problem kalmıyor. 4'lüler çalışıyor ama göstergede üçgen şekilndeki ışık yanıp sönmüyor.

Bu arada, 4'lü sinyaller çalşırken iç aydınlatma lambası çok kısık şekilde yanıp sönüyordu.

Farlar kapanınca problem yok..

Sizce problem nedir arkadaşlar? Başına daha önce gelen oldu mu?

Merhaba,

4 lü sinyal rölesini çıkarınca tetikleyemediği için gösterge de yanıp sönme olmaz. Çok kısık şekilde iç aydınlatmanın yanıp sönmesi bir yerlerde kaçağın olduğuna delalet. Far'ın kablolarını ve tertibatını kontrol etmekte fayda var. Çünkü farı açtığınız da tertibat akım çekiyor, çektiği akım sonucunda kaçak varsa diğer elemanlara kaçak akım gidiyor, yoksa gitmiyor ve düzgün çalışıyorlar.

Saygılarımla.

• pi10 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, yarın sabah bakayım far kablolarına umarım pek büyük problem değildir.
  • akü yenimi

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Akü eski gibi, pek yeni oldugunu zannetmiyorum. Bügün kaporta işini yaparken aküyü oynattık yerinden çokca.
  • güncel güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emekli olmak istiyor anla işte.

• uzman denetimi şart. elektrikten anlıyorsanız avometre ya da oto elektrikçilerinin kullandığı pratik lambalarla kontrol edilmeli. önceleri akünün tam dolu olması kaçakların egale edilmesini sağlıyor olabilir. boşalınca sorunlar ortaya çıkmıştır.

Farlar açıkken 4'lü sinyaller yanmıyor? Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 2 Mayıs 2015; 17:08:06 >
  • ufuk- Küçücük problem için, saat gibi çalışan arabayı emekliye mi ayıralım? Onun daha çook uzun yılları var benimle :)

mavipaşa- Teşekkürler cevap için, akümüz ne yazık ki eski. Kendim halledemeyince oto elektrikçiye götürdüm.4'lü Sinyal rolesinde, temassızlık ve şase bölgesinde tozlanmadan dolayı temassızlık varmış. Halloldu şimdi eskisinden daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.