Şimdi Ara

ŞAHİN SUCUKLARI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BMW çık(ma)dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

4 hakla katıldım.
    BMW çık(ma)dı.

2 HAKLA mini çıktı şans..bu arada kayserili değilim :))
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 17 Temmuz 2013; 8:30:22 >
  • Dün adamın biri iki tane ps3 çıktı diye üzülüyordu.Bilmemne gıda diye nicki vardı.Demekki şarküteri gibi yerlerde müşteriye çekiliş hakkını vermeyen satıcılar kendileri 100 lerce hak ile kampanyaya katılmışlar.Biz de neden bize çıkmadı diyoruz
  • Şahin sucuklarının kapmayanları boş arkadaşlar coşkun sucukları ile aynı fiyat ama kalitesiz böyle kampanya ayağına satıyorlar.
    Bende kandım geçen gün kampanya ayağına yanlış yapıp aldım. Ahanda sonucu aşağıda kardeşim ürün kampanyası bitti ise alırsın marketten ürünlerini etiket değiştirirsin yada etiket üzerine bir ibare yazarsın şu tarihe kadar diye cevap bile yazmadım şahin sucukları dolandırıcı şahin gördün kaç :-)

Merhabalar Ömer bey,

Öncelikle ürünlerimiz ve kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Boş Yok Kampanyamıza yeşil mavi ve turuncu renkli kuponlarla katılım sağlayabiliyorsunuz.Sarı renkli kuponlarımız 31 Mart itibariyle sona ermiş olan bir önceki Yedikçe Konuşturan Kampanyamıza aittir ve bu kampanyamıza dahil değildir.

7 nisandan sonra yaptığınız alışverişlerinizde sarı renkli kupon almış iseniz alışveriş fişinizin görselini de ekleyerek bize ulaşınız.

Her türlü sorunuz için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

From: omer
    Sent: Sunday, April 28, 2013 11:49 AM
    To: kampanya@sahinsucuklari.com.tr
    Subject: Kampanya katılımı kabul etmiyor.

Şahin sucuğun içinden çıkan SARI kağıdın içerisindeki şifreyi, Aşağıdaki gibi yazdım
    ŞİFRE xxxxxxxxxx
    yazıp 4544'e gönderdim 6973 den hatalı mesaj geldi.
    SIFRE xxxxxxxxxxxxxxxxx
    yazıp gönderdim yine hatalı mesaj uyarısı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

lego ve puzzle cıkanlar yazmıyor onları nasıl öğrenebiliriz bunlarda adım yok çünkü

Dün ben de 5-6 yere sordum bulamadım gazeteyi. Sabah erkenden almak lazımdı ama unuttum işe giderken. İnternetteki listede de Ipad'den düşük olan hediyeleri kazananlar verilmemiş. Bunları nasıl öğreneceğiz şimdi? Belli bir tarihe kadar ödülü talep etmezsek yedekler alıyor sanırım. Gazetedeki tam listeyi biri tarayıp bir yerlere kaydedip paylaşsa büyük sevap kazanırdı valla.

Hayır sırf bu çekiliş uğruna aldık sucuğu, tadı da iğrençti (bizim damak zevkimize gçre tabi). Zorla yedik bitirdik, bari ufak tefek bir şey çıksaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Temmuz 2013; 10:02:51 >
  • hep kayseri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

lego ve puzzle cıkanlar yazmıyor onları nasıl öğrenebiliriz bunlarda adım yok çünkü

Dün ben de 5-6 yere sordum bulamadım gazeteyi. Sabah erkenden almak lazımdı ama unuttum işe giderken. İnternetteki listede de Ipad'den düşük olan hediyeleri kazananlar verilmemiş. Bunları nasıl öğreneceğiz şimdi? Belli bir tarihe kadar ödülü talep etmezsek yedekler alıyor sanırım. Gazetedeki tam listeyi biri tarayıp bir yerlere kaydedip paylaşsa büyük sevap kazanırdı valla.

Hayır sırf bu çekiliş uğruna aldık sucuğu, tadı da iğrençti (bizim damak zevkimize gçre tabi). Zorla yedik bitirdik, bari ufak tefek bir şey çıksaydı.

http://www.sahinsucuklari.com.tr/assest/sahin_sucuklari_kazananlar.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şans olsa kız doğardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tori

2.008.652 kişi katılmış çekilişe
    çıkması mucize :)

yuh! millet ne sucuk yermiş arkadaş...
  • taahütlü posta ile bildirim yapmışlar evrak istemek için. eline posta ulaşan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybuydaycı

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

4 hakla katıldım.
    BMW çık(ma)dı.

2 HAKLA mini çıktı şans..bu arada kayserili değilim :))

Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 642 çekiliş hakkı ile katıldım açıkçası çok umutluydum ama ismim yedekte dahi gelmedi. bir daha hiç bir kupon çekiliş basvurmayacam. 100 kişiden 99 a verseler diğer 1 kişi ben oluyorum :)
  • beni kadın arada bundan bir iki ay önce size puzzle mi ne öyle bir şey çıktı dedi. adresde sıkıntı var dedi. yeniden adres verdim sonra bir halt gelmedi. halbuki puzzle filan yoktu kampanyada şimdi tekrar arayacağım bakalım ne olacak .. niye aramışlar bir sorayım bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.