Şimdi Ara

Şahin vs Corvette kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
9.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görmemiş apaçiler toplanmış sarmış hareket yapan arabaların çevresini ne bi önlem var ne bi engel, aracın biri çarpsa uçurur bisürü kişiyi! hiç kafa yok!
  • Corvette sahibine müstehak yani afedersin eşekle eşek olursan sonuç bu olur.
  • Ya kardeşim şahin ile drift mi yapılır araba zaten dökülüyor birde motoru zorluyorsun üstüne gidiyorsun corvette'ye koyuyorsun. Harbiden pis döverdim o herifi ben o arabanın boyası şahin'in parası zaten.
  • Babam Demirkapı'da kamyonetle geri geri gelirken bir arabaya çarpmış. Kamyonetin kasası adamın arabasının yan tarafını bayağı derin çizmiş. Hafiften içeri göçmüş çizik boyunca. Arabanın markasını bilemiyor babam. Ön penceresi kaputa doğru eğimli. Neredeyse yerle bir. Türkiye'de kolay kolay görülmeyen bir arabaydı demişti. Adam koşa koşa gelmiş. Aralarında geçen diyalog:

Adam: Amca naaptın. mahvettin arabayı. Ne olacak şimdi diye serzenişte bulunmuş.

Babam: Sakin ol. Sonuçta kul yapısı. Yaptırırız. demiş.

Adam: Sen ne dediğinin farkında mısın amca. Bu kamyoneti satsan bu arabanın kapısını alamazsın.

Babam: Peki ne yapacağız.

Adam: Amca, Sen şimdi burdan hemen git. Ben birazdan polis çağıracam. Park edili arabama vurmuşlar. Kimin vurduğunu bilmiyorum diyecem. Tutanak tutturacam. kaskodan yaptıracam.

Babam, peki, sağolasın demiş. Hemen oradan ayrılmış. Arkama bile bakmadım diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Nisan 2012; 16:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Şahincinin yerinde olsam arabayı bırakır kaçardım

böyle deme 10-15bin istiyolar o şahinlere
  • Bir Adanalı olarak hiç şaşırmadım

Cumartesi geceleri polisin Amerikan polislerini aratmayacak önlemlerine rağmen otobanda Şahin yarışları yapılıyor. Şahin'i olan apaçi deyip geçmeyin bunlar zengin apaçiler 10 bin tl gibi rakamlara bahse giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Ya kardeşim şahin ile drift mi yapılır araba zaten dökülüyor birde motoru zorluyorsun üstüne gidiyorsun corvette'ye koyuyorsun. Harbiden pis döverdim o herifi ben o arabanın boyası şahin'in parası zaten.

Hocam Adana'da öyle Şahinler var ki bildiğiniz gibi değil. Bildiğimiz hurda dökülen şahinlerden değil onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Ya kardeşim şahin ile drift mi yapılır araba zaten dökülüyor birde motoru zorluyorsun üstüne gidiyorsun corvette'ye koyuyorsun. Harbiden pis döverdim o herifi ben o arabanın boyası şahin'in parası zaten.

Hocam Adana'da öyle Şahinler var ki bildiğiniz gibi değil. Bildiğimiz hurda dökülen şahinlerden değil onlar

Olsun abicim yinede eski araba zaten zamani gençeleri şahin'i modifiye etmeye bayılıyor ya... Arabayı çok hızlı zannediyor sahildeki ışıklarda adam kalkıyor 2012 bmw m5 meydan okuyor kapışalım mı diyor adama. Tam komedi gençler ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

videoların devamı varsa bende çok merak ediyorum noldu acaba

Valla Adana'da affetmezler adamı gibi geliyor bana

Bu da kanıtı :

quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

"Sen onu Ödüyebilinmi lan,ben onun yerinde olsam iner öldürürüm onu"

Hocam Corvette'in sahibi İskenderunlu bir şey olduğunu zannetmiyorum. Videodaki Corvette'i sömestrda İskenderun'da görmüştüm yazın gittiğimde görürsem bakmam bir daha darbeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansencag -- 16 Nisan 2012; 16:36:04 >

• tam komedi yaaa... hacı muro, şayin ve corvette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Drifti yapan beceriksiz şahinci şu herif miydi acaba ?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/73259/raprevan-yanlaya-yanlaya-giderik-faca-adana/fbwatch?error_reason=user_denied&error=access_denied&error_description=The+user+denied+your+request.#_=_

abi nerden buldun yaa

yataktan düşecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Nisan 2012; 17:09:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Drifti yapan beceriksiz şahinci şu herif miydi acaba ?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/73259/raprevan-yanlaya-yanlaya-giderik-faca-adana/fbwatch?error_reason=user_denied&error=access_denied&error_description=The+user+denied+your+request.#_=_

Şarkı fena, altındaki yorumlar da daha fenaymış.

"Need For S...k" yorumuna sesli güldüm.

• yazık çok yazık

bari bize yemek söyle :D
  • Ferrari'nin başrolde olduğu bir haber,

http://bit.ly/HLJxZp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentester -- 16 Nisan 2012; 17:25:50 >
  • Adamlar zaten gereken tepkiyi göstermiş ama hasarı tam göremedik keşke devamı olsaydı.
  • yorumlar zaten ayrı bir olay

oha, anasını s**ti, s**ti x 4

acaba ne oldu sonu yada devamı var mı bulan birileri var mı acaba

Corvette C6 Drift Ve Kaza Full Benim Çekimim - Ref5 Forum
    ref5.net/.../corvette-c6-drift-ve-kaza-full-benim-cekimim-konu74171...
    Küfür Bile Bana Ait Buyurun Memleketimin Tofaşı Annesini Belledi Corvetin ... şahin pert oldu la anahtarı bıraksa karşılamaz masrafı :P ve corvette kullanan adam 0 ... Duran arabaya çarpıyor ya Corvetteki elemanda da iş yok Nasıl bir drifttir o ...

http://ref5.net/motorlu-araclar-forum169/corvette-c6-drift-ve-kaza-full-benim-cekimim-konu74171/

googleda aradım buldum sanki birşey ama açmıyor siteyi

şahin vakaları bitmez

• EĞİTİM ŞART!!!
  • Sen onu ödeyebilirmin lan, ben onun yerinde olsam iner öldürürdüm o adamı iner öldürürdüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.