Şimdi Ara

Şahsi bildirim.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eger e-posta adresleriniz isyeri veya baska bir resmi adres uzantili degilse, her üçünüzün de e-posta adresini yenilemenizde yarar var.
    Mevcut e-postalarinizdaki mesajlari da bu yeni e-postalariniza iletmeyin (forwardlamayin), sorun virüsten kaynaklaniyorsa onlari da aktarmis olursunuz. Önemli mesajlar varsa çiktilarini alin.
    Yeni e-postalarinizi da yakin dostlariniza bildirmeyi unutmayin .

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Bunu yapanların eline ne geçiyo bi anlasam? sülalelerini bol bol andırmaktan başka........

bizde anarız onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Bunu yapanların eline ne geçiyo bi anlasam? sülalelerini bol bol andırmaktan başka........

bizde anarız onları

Valla şimdi daha yeni girdim gene bi sülalesi aklımdan geçti..... ya arkadaş daha önce tek şifrem vardı ne güzel onı her yerde kullanıyodum şimdi oldu on tane şifre boyuna yanlış giriyorum...

ne diyim yapan benden beter olsun............
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

bizde anarız onları

Valla şimdi daha yeni girdim gene bi sülalesi aklımdan geçti..... ya arkadaş daha önce tek şifrem vardı ne güzel onı her yerde kullanıyodum şimdi oldu on tane şifre boyuna yanlış giriyorum...

ne diyim yapan benden beter olsun............

benim telefonda şifreli ajanda var oraya yazıyorum şifreleri unutursam oraya bakıyorum

• Bende o kadar akıl olsa...akşama kadar bi ton şey var kafada parça kodu motor kodu ecu7 bilmemne kodları evimin telefonunu bile bi anda sorsan söyleyemiyorum hatta bazen unutuyorum......
  • bilmiyorum işinize yararmı ama e-postayı şu şekilde engelleyebiliyoruz:

gelen kutusu>> ve seçenekler diyoruz sağ tarafta>> önemsiz eposta koruması>> göndereni engelle>>

kişi adı veya bölge yazıyoruz . . .

belki bir nebze işinizi görecektir
  • Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum....

bu arada yine kulaklarını çınlattım yapanın girerken...
  • Arkadaşlar girdiğim bilgisayardan üue çıkışı yapamıyorum bilgisayarı kapatıcam ama ne olur bilmiyorum haberiniz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.