Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
17.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-11-12 bölümler ne zaman gelecek acaba birde 12 bölümden sonra bitiyormu,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    12 son. Yarın geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

12 son. Yarın geliyor.
    Hadi ya çok iyi yapımdı üstat keşke bir sezon daha olsaydı,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Erken bitmesi iyi oldu bence. Umarım finali güzel olur, sıradan bitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Erken bitmesi iyi oldu bence. Umarım finali güzel olur, sıradan bitmez.
    Kötü iş çıkmaz üstat 9 bölüm süper bitti adamın hastalığı iyice ilerledi,
  • Spoiler vermeden şunu söyleyebilirim ki; Dip'ten katbekat daha güzel bitti. Çok da güzel mesajlar vererek sona erdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bitirdiler beğendim baya finali. Haluk Bilginler efsane oynuyor umarım yine görme şansımız olur.

• Haluk Bilginer usta oyunculuğunu konuşturmuş. Hikaye, konu, oyunculuklar, ortam, ışıklandırmalar, müzikler herşey harikaydı. İlk bölümden son bölüme buram buram kalite akıyordu. Yabancı dizi tadında mükemmel bir Türk yapımı polisiye izlemiş olduk. Umarım bu tarz kaliteli diziler artarda bıkkınlık yaratan entrikalar serisi pembe dizilerin yerini alır.
  • Tek sezon olması gayet güzel olmuş.

Sen zannediyor musun ki bir tek alzheimer olan sensin?Herkes hasta,hepsi hasta.

Yarın birgün bir milli maç olur,herkrs her şeyi unutur.Bu millet neleri unuttu,seni mi unutmayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercpool -- 10 Haziran 2018; 0:56:58 >
  • Ben de beğendim finali ama PuhuTv' nin şu yayınlama periyotlarını ayarlaması lazım bence desinler ki haftada 3 bölüm veya haftada 2 bölüm ya da Netflix gibi hepsini yayınlayın. Bu arada
    sonunu çok mantık hatası olmadan bağlamaları da güzel olmuş.Yani tecavüz, ensest veya ağır taciz vakalarında özellikle erken yaşta yaşanmışsa öykü amnezi veya ağır bir hafıza kaybı olması olası bir durumdur. Bunu güzel bağlamışlar ve ne yazık ki ülkemizde sık görülen bu olayların da üstünün kapatılmasının ne kadar kolay olduğunu anlatıyor. Onun dışında verdiği mesajlar, oyunculuklar, hikayenin özgünlüğü ve yayınlandığı platform olarak bende iz bırakan bir yapım oldu. Umarım böyle işler görmeye devam ederiz.

• Diziyi çok iyi bitirdiler. 10.bölüm biraz durağan olsa da 11-12 baya gözümü alamadım. Dizinin verdiği sosyal mesajlar, yıkmak istediği tabular gözümde katbekat yukarılara taşıdı diziyi. Gerçektan başarılı bir diziydi böyle yapımları daha çok görmek dileğiyle.
  • Çok güzel final yaptı çok güzel mesajları vardı

"Bu tamirciler niye hep geç gelir"

Önceki bölümlerde Uğur Mumcu portresi vardı finalde de o kötü olaya güzel selam çakılmış.
  • turk dizi tarihine adini altin harflerle yazdirdi cok net. favorilerim arasina girdi

gondermeleriyle

cevaplanmayan sorulariyla

karakteriyle

senaryosuyla

oyunculuklariyla

gorselligiyle

harika bir yapim olmus sahsiyet.

9/10

• sungurun akibetini gostermemeleri cok iyi olmus. herkes farketmis ama ben de yazayim. sungur gibilerin hicbir zaman bitmeyecegine ve hep olacagina dair bi gonderme gibi geldi bana. kotulerin cezasini bulmasi masallarda olur.

komiserin verdigi mesaj harikaydi.

-bir milli mac olur herkes her seyi unutur. sen kimsin ?

hele tolga baskomiserin catida nevrayla yaptigi konusma harikaydi.

idealist gazeteci atesin olumu cok duygusaldi. duvarinda asili olan gazeteciler gibi kahramanca oldu. o sahnede bayagi duygulandim. ayrica cok guzel cekmisler o sahneyi.

agah bey'in televizyonlardan nefret etmesi de guzel bi detay olmus. kizinin aldigi tv leri kiriyor , bakim evindekini de bozuyor

dizinin en begendigim yani konusunun son bolumlerde aciga cikmasi oldu. agahin o fisleri kendi agzindan nevraya yazdigini ve cinayetleri yanan evdeki insanlarin intikamini almak icin isledigini sandim. sonlara dogru aciga cikti gercekler. ayrica her bolum basi agahin hatirla demesi de kendisi icin degil nevra icinmis. guzel bi detay olmus.

dizide anlamadigim tek yer nevranin tecavuze ugradigini nasil hatirlamadigi. bunun egitimini alan arkadaslar bilir belki. boyle bir sey mumkun mu? bilgilendirirseniz sevinirim.

dizi finalinde resmen icime okuz oturdu. erkekligimden utandim. basta hakan gunday ve haluk bilginer olmak uzere emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. sahsiyet turk dizi tarihine adini altin harflerle yazmistir benim icin.

• TV ye gelse keşke çok iyiydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok ağır başladı ki bu yüzden popüler olamadı zannımca .
    İlk 3 bölüm çok iyiydi sonra dizideki herkes özlü sözler söylemeye başladı ve kalite giderek düştü.Erken finalde cabası oldu.

Tersten başlasaydı dizi haluk bilgineri polis sorgusunda izleseydik ve tek tek anlatarak gitseydi cinayetlerini ve son sorguda poliz kızda mağdur oldugunu anlasaydı 6 bölümde efsane yaratılabilirdi.
    Yine anlıyoruzki Haluk Bilginer bile kurtarmıyor dizileri.

Türk dizi klişesi zengin luks şatafat ve bol mafya lazım bizim dizlere
  • Bitirdim diziyi özellikle son 2 bölüm gerçekten çok iyiydi sonunu da iyi bir şekilde bağlamışlar.
    İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim keşke bu tarz diziler çoğalsa ülkede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız en iyi Türk dizisi benim için senaryosunu Hakan Günday bile izlemek için yeterli bir sebep.Kitaplarında olan o etkileyici üslubu o tokatlamayı hissettirdi bana.Yönetmen de çok başarılıydı o geçişler falan çok kaliteli.Haluk Bilginer hakkında yorum yapmak gereksiz efsane oynamış.İzleyin izlettirin derim
  • Sonu cidden çok iyiydi özellikle son 2 bölüm soluksuz izlettirdi kendini.
    Bir tek şu Ateş nasıl öldü anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.