Şimdi Ara

Sahte/editlenmiş kamera kaydı nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Memur olarak çalışan biriyim. Geçen ay sabah kurumun müdürü hınca hınç üzerime saldırdı. Bende amatör bir boksör olarak gard aldım.Daha sonra hıncını alamamış olacakki beni dövdü bana saldırdı diyerek beni valiliğe şikayet etti. Olay hakıında soruşturma açıldı. Öğrendiğim kadarıyla soruşturmacıya verilen kamera kaydında önce benim kollarımı kaldırdığım görülüyormuş. Video kaydının üzerinde oynanmış. Haklılığımı savunmak istiyorum. Bu kaydın sahteliğini ortaya çıkarmak mümkün müdür? Uzman arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

• Avukat tutup hemen kamera kaydını orjinal yerinden tüm gün olarak kaydını alın. hdd kapasitesini bilemediğim için kaç gün hafıza tutuyordur bilemiyorum o yüzden acele edin.

• orjinal kayıtta zaman damgası vardır. saati tarihi kayıtta yanlış bile gösterse kayıt yaparken saniye saniye gider. zaman damgasız video kaydına itiraz edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Avukat tutup hemen kamera kaydını orjinal yerinden tüm gün olarak kaydını alın. hdd kapasitesini bilemediğim için kaç gün hafıza tutuyordur bilemiyorum o yüzden acele edin.

Teşekkürler dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.