|
Sahte haberlerin geniş kitlelere yayılmasının önüne geçmek için yeni bir sistem geliştirildi
-
-
Doğruluğu kanıtlanana kadar, internet deki her haber kasıtlı söylenmiş bir yalandır.
-
bizim ülkemiz için a haber kapatılsa yeter aslında
-
a haber haricindeki tüm kaynaklarda çıkan haberlere inanıyor iseniz durum vahim demek.
-
Burası zaten yuvası olmuş 1000 - 2000 kişi fazlada değil 1000 2000 kişinin yuvası olmuş donanım haberde demek ki aynı kafada
-
quote:
Orijinalden alıntı: CleanCoders
Doğruluğu kanıtlanana kadar, internet deki her haber kasıtlı söylenmiş bir yalandır.Aynı mantıkla "Yanlışlığı kanıtlanana kadar internetteki her haber kasıtlı söylenmiş doğrudur" da diyebilirsin.
-
Demekki herkes muzdarip yalan haberden.
Bu arada yalanı değil doğruyu ispat etmek zorundasın.
"Bu haberi yaptım haber doğru kaynak da bu" demekle yükümlü herkes.
Yoksa "Ben haberi yaptım hadi yalan olduğunu ispatla lan" diye bir dünya yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Kasım 2020; 12:1:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaAynı mantıkla "Yanlışlığı kanıtlanana kadar internetteki her haber kasıtlı söylenmiş doğrudur" da diyebilirsin.
Alıntıları Gösterhayır aynı mantık değil, benim mantığımda haberin doğru olabilmesi için kanıtlanması gerekir. senin kurduğun cümledeki haber kelimesini alıp benim doğru haber kavramımı koyalım.
"Yanlışlığı kanıtlanana kadar internetteki her (doğruluğu kanıtlanmış haber) kasıtlı söylenmiş doğrudur"
işte böyle bir cümle ortaya çıkar. eğer böyle söylersen aynı mantık olur.
-
Aynı mantık oluyor.
Zaten yanlış olduğu kanıtlanmazsa doğrudur aynı mantığa göre. Kanıtlanırsa yanlıştır.
Sen de doğru olduğu kanıtlanana kadar her haberi yalan olarak görüyorsun. Doğru olduğu kanıtlanmazsa zaten yalandır buna göre, kanıtlanırsa da doğrudur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaAynı mantık oluyor.
Zaten yanlış olduğu kanıtlanmazsa doğrudur aynı mantığa göre. Kanıtlanırsa yanlıştır.
Sen de doğru olduğu kanıtlanana kadar her haberi yalan olarak görüyorsun. Doğru olduğu kanıtlanmazsa zaten yalandır buna göre, kanıtlanırsa da doğrudur.
mantık okumalısın.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rockies
bizim ülkemiz için a haber kapatılsa yeter aslındaYalan haber deyince fox sancak taşıyanıdır yalan haberin. Bizim, fox ve ona bile bile inanan zihniyet varken düşmana ihtiyacımız yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rockies
tamam[link=https://m.sabah.com.tr/gundem/2020/02/25/baskan-erdogan-tepki-gostermisti-iste-fox-tvnin-yalan-haberleri/amp] yüzü de kızarmıyor hainin [/link]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 16 Kasım 2020; 20:4:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bizim ülkemiz için a haber kapatılsa yeter aslında
|
a haber haricindeki tüm kaynaklarda çıkan haberlere inanıyor iseniz durum vahim demek.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X