|
Bildirim
Evet bunda sorun olan ne var? PhoneArena zaten bir çok haberine yer verdiğimiz bir kaynak. Herkes oradaki içeriği ingilizce olarak takip edecek bilgiye sahip değil. Ben de makaleyi Türkçe'ye çevirerek yayınladım.
Neden kaynakta yer almadığını soruyorsanız tek bir kaynaktan yazılmış bir makale değil. 3 farklı kaynaktan ortak olarak hazırladım, kaynak olarak hangisini göstersem "orada böyle bir şey yazmıyor" diyen çıkabilir. Bu nedenle birden fazla kaynak olan yazılara link eklemiyorum. |
Üçünü de eklerseniz kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum özellikle de herhangi birine aşırı benzerlik varsa.
|
Aynı makale 3 gün önce aynı görseller ile PhoneArena'da yayınlandı. Ne desem bilemedim.
|
Bilgilendirici bir yazı, alıntı ya da çeviri yapmakta kötü birşey değil ancak kaynakların her zaman belirtilmesi lazım. Orjinal olmayan, kopya kartlardan bahseden yazının kendisinin de öyle olması enteresan olmuş
|
Etik olarak 3 kaynağı da belirtmeniz lazım ek olarak hangi paragrafı veya görseli hangi makaleden aldıysanız numaralandırılmış şekilde makale numarasını belirtmeniz lazım...
Kaynakları derlemeniz veya direk çevirmeniz fark etmiyor. Sürekli aynı bahaneye sığınıyorsunuz diye belirtmek istedim. İyi günler. |
Ancak hirsizligi kabul edip bu kadar sacma sapan bir cevap verebilirdiniz.. sizi artilayan hirsiz sevicilere ise birsey demiyorum...
O zaman tezler, makaleler yuzlerce farkli alinti yaptiklari halde hic birini kaynak gostermesin... Hirsizlarca yonetilen bir ulkede, hirsizligin dogal gorulmesi ve desteklenmesi de dogaldi.. |
Madem makaleyi hazırlarken 3 kaynaktan yararlandınız, bunun 3'ünü de belirtmeniz daha etik olacaktır.
|
sahte kart kesinlikle pürüzlü, oturaksız ve yazılar net olmiyacak kurali dogru degil.
sahtekarinda turlu bin yeteneklisi var. |
Bimden de A101 den de birçok hafıza kartı ve USB disk aldim. Bi sıkıntısı yok.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 30 Ocak 2016; 13:53:13 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbald -- 30 Ocak 2016; 15:33:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|