Merhabalar forumda yeniyim yanlış yerde yanlış konu açtıysam çok üzgünüm sadece birkaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dediğim gibi birkaç soru , ilk olarak bu forumda açılmış sahte ios sürümü girmek diye açılan konuyu okudum ordaki arkadaş ben sahte ios sürümü girip o sürüme uyumlu olan oyunu yükledim demiştir http://forum.donanimhaber.com/m_57637290/tm.htm ben buradaki işlemleri yaptım ayarlar kısmında 5.0.1 gözüküp yanında da ona ait kod gibi bişey var onuda internetten bakıp yazdım fakat buna rağmen ipoduma uygulamayı yüklerken hata alıyorum. Aldığım hata 'The app''NBA.TV'' was not installed on the iPod because an unknown error occurred (0xE8003FFE) böyledir.
iPod umun özellikleri: iPod touch 2g 8gb jailbreakli frimware sürümü : ios 4.2.1 di fakat sahte ios sürümü girme ile sürümümü ios 5.0.1 yaptım appsync vb.uygulamalar yüklü şimdiden çok ama çok teşşekkür ederim yardımlarınız olsa da olmasadave aynı zamanda yeni bir donanımhaber üyesi olduğumdan dolayı ilk kez konu açtım yanlışlıklarım ve eksikliklerimden dolayı çok özür dilerim..
ya bi cevaplayan yokmu yardım lütfenn
app sync 4 yada 5i kur işe yaramıyorsa bu yolun her uygulamada calısmadıgı yazılmıstı.
Teşekkürler deniyip haber vericem
appsync 4 veya 5 ile appsync for ios 4+ veya 5+ ile farkı var mı hakan
hakan appsync kurdum 5i de 4ü kurdurtmuyo fakat işe yaramadı yinede saol