Bu mesajdaki amacımız piyasada satılan Sahte Etiketlenmiş Hafıza Birimlerine dikkatinizi çekmektir. Kinsgton distribütörlerinden aldığımız bilgiye göre Türkiye'de satılan Kingston marka ürünlerin %50'si sahte etiketlenmiştir ! Piyasada satılan masaüstü ve NoteBook bilgisayarlara takılan hafıza birimleri ve kameralara, diğer tüketici elektronik devrelerine takılan modullerin %50'si sahte etiketlenmiştir.
MEMORYSTICK, arkadaşım bahsetiğiniz şeyin aynısını bende 8GB Kingston'da yaşadım ve piyasada da var. Ön kısmın başka arka kısmındaki bandrole bakın ordan anlayabilirsiniz.
bu kart sahtemi
pc yi yarıda kapatım açtım sonra tekrar devam ettim bi bakarmısnız
tekrardan tarattım 10 dolar aldıgım sahte degil galiba hata vermedi
GeceBekcisi
kullanıcısına yanıt
arkadaslar dıkkat!!!! 128 gb veya 64 gb hafıza kartı satılıyor ancak gercekte daha dusuk kapasıtelerı var yazılımla 64 veya 128 gb gorunuyor.!!!sakın fatıurasız kart almayın yoksa degıstıremıyor,rsunuz.itlerle kopeklerle dalasıyorsunuz dolandırılıyorsunuz.!!hicbir hak iaddda edemıyorsunuz.alırken kesınlıkle 30-59 tl fazla verın ama fatuıralı kart alın.!!!degısım hakkınız saklı kalsın yoksa verdıgınız para gerı alamassınız.128 gb veya 64 gb gorunmesı kartın orjınal opldugunu ıspatlamaz dıkkat edınn.!!dosya kopyalatın resım cekın uzun vıdeo cekın APK uygulamalrınızdan bırkacını karta tasıyın.telefonu kapatıp acın halen dosyalarınız duruyorsa soıorun yok demektır ama bazıları kaybolmusa bılınkı sahte kart almıssınız.ısdegınız kadar format atın kart hafızası 64 veya 128 gb gorunur ama tam anlamıyla kullanamassınız.DIKKAT FATURALI KARTLAR ALINN!!!!DEGISIM HAKKINIZ BULUNSUN.DOLANDIRILMAYIN BENIM GIBI!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme