Şimdi Ara

Sahte MicroSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Bi telefoncudan 2GB MicroSD aldım Kingston Bi Posetin icinden cıkardı sanırım 100 tane vardı... lastikle birbirlerine tutturmus orjinal mi dedim orjnal dedi.. ben ilk once bilgisayar parcaları gibi sandım hani oem diyorlarya kutulu degil maliyeti dusurmek icin 40 50 tanesi bi ambalajlıyolar... Sonra da icime bi kusku dustu acaba dedim sahte çakma kingston mu diye ama nasıl anlasılır bilmiyorum sizede resmini gonderiyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim... adam bide sey dedi kingstonun bolge bayiligini alıcakmısta ondan ambalajı yokmus boyle gelmis kendinede.... resim asagıda.. Sahte MicroSD
     Sahte MicroSD
    Toplam Kapasite :1947MB Gozukuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMORYSTICK -- 30 Mart 2008; 20:05:19 >

• Orjinale benziyor ama arka plakasını da görmek isterim daha sağlıklı yorum yapabilmek için
  • Arka resminide koydum ama neden cıkmamıs acaba
  • hani resim

Sahte MicroSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedimi kestim -- 30 Mart 2008; 16:52:46 >
  • resimler görünmüyor
  • arkadaslar tıklayınca gozukuyor..
  • sahte olabilir.
    ama türkiye garantili olmadığı kesin
    bende yurtdışında getirmiştim onları kullanıyorumda buna pek benzemiyorum.
    boşver dostum almışsın sahte veya orjinal.
    ama kartı biçimlendir pc yle bağla veya telden.
    hafıza düşebilir 2 gb nin altına o zaman sahtedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben buyuk bi ihtimalle ya çinden kacak geldi yada sahte diyorum, formatladım hem telefonda hem pc de hafızada oynama yok.. aynı kapasite...
  • orjinal
  • o zaman evet orjinaldir
  • bölge bayisi mi bıraksın bu işleri ama mal orjinal görünüyor
  • Evet Utanmadan yalan soyluyorlar.. bolge bayisiymis.. kartı geri vermek istemistim almadı zaten.. buları nereye sikayet edebiliriz.. sikayet edecektim ama sikayet edecek yerde bulamadım
  • hocam kaça aldın sorması ayıp ???

Yani şikayet etcek bişi yok.almışsın artık işte.ztn piyasanın düşüğünedir bayaa tahminim..Sahteyse ztn bi sure sonra kullanılmaz hale gelir bence..Bu konuda Transcend markası ne kadar bi markada olsa kalitesizdir yani,tavsiye hiç mi hiç etmem,bundan farkı yok vlla..sen yine de işini sağlama al yeni bişi yaptıgında akşam evde aktar pc ne

• orjinal gözüküyor.. bir yamuk durum sezinlemedim
  • Hafıza kartlarını mutlaka orjinal almak lazım, orjinal alınmadığı takdirde telefonda bozukluklara , veri kayıplarına vs.. gibi sorunlara yol açabiliyor. Telefoncuların şişeleri kesip içine doldurdukları yüzlerce hafıza kartlarının orjinal olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Orjinal olmadığına eminim arkadaşım.
    Ama bu seni mutsuz etmesin.
    Önemli olan
    1- Telefonun yada bilgisayarın hafıza kartını tanısın
    2- Hafıza kartın full dolana kadar içine Mp3 falan yükle sonra yüklediklerini tekrar bilgisayara at. Hepsi sorunsuz bie şekilde gerçekleşecek mi?
    3- Çok çok ağır olmasın. En iyi şekilde cep telefonunda Video çekerek anlayabilirsin. Yaptığın çekimi izle. Donma vs. yapmıyorsa sorun yok.
    Yukarıdaki 3 maddede sorun yaşamadı isen markanın yada kartın orjinal olup olmaması o kadar sorun teşkil etmez. SD kartlar kolay kolay bozulmazlar. Aldığında ne ise 2 yıl sonrada o olur :)
  • arkadaşım vakumlu paket içerisinde olmayan bütün hafıza kartları sahtedir.satış yapan sahtecilerin sözleri ise komik "abi yerden kazanmak için açık satıyoruz" "bunlar yurt dışı firmadan bu şekilde geliyor" yada" gümrükte paketlerinden çıkartıyoruz" şeklindedir vakumlu paket ve garanti bilgisi içeren kartonu olmayan hafiza kartlarını kesinlikle almayın .
  • Kesinlikle doğru ben bu konuyu çok araştırdım fakat sahte olupta çok iyi peformans veren kartlar var özel olarak format falan atıyorsunuz(birim boyutunu düşürüyorsunuz) ve çok iyi performans veriyorlar...araştırıp almanızı tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşım vakumlu paket içerisinde olmayan bütün hafıza kartları sahtedir.satış yapan sahtecilerin sözleri ise komik "abi yerden kazanmak için açık satıyoruz" "bunlar yurt dışı firmadan bu şekilde geliyor" yada" gümrükte paketlerinden çıkartıyoruz" şeklindedir vakumlu paket ve garanti bilgisi içeren kartonu olmayan hafiza kartlarını kesinlikle almayın .

• yok birim boyutunu falan dusurmedim 1,7GB boyutunda dosya attım laptop tan ve gayet hızlı yazdı vistada.. hafıza kartındanda calıstırdım dosyaları calıstı.. ??
    çinden kacak gelme ihtimali olabilirmi acaba...? simdi kacak diyecem ama ozaman cinde cokucuz olması lazım dimi hafıza kartlarının.. ayırtta edemiyoruz..
  • ben 2gb lık aldım N73 için ama tam 2 gb değil 100 mblık alan görünmüyor ama kullanılan alan 600 kbyt görünüyor..sahtemi acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.