Şimdi Ara

SAHTE PARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sahte parayla ilgili başımıza bir olay geldi.
    İnternetten sipariş vermiştik.Kargo geldi 170 tl tutarında ödeme yaptık.Saat sabah 10:00 da ödeme yapıldı.
    Akşam 20:00 da kargo elemanı mesai saati dışında kapımıza gelip, 50 tl paranın sahte olduğunu, geri almamızı istedi.
    Bende bize iteledigini düşünerek kabul etmedim.Sonuçta kaç saat geçiyor aradan, ben nereden bileyim başkasından almadığını. Şimdi iş mahkemeye taşındı.16 şubatta duruşma var.Avukat tutmam gerekir mi ?Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eklc1922 kullanıcısına yanıt
    Ceza Mahkemesi mi, hukuk mahkemesi mi? Ben pek bir sey çıkacağını sanmam. O an dese alırsın da adam saatler sonra gelip para daha çıktı diyor. Değiştirmediği ne malum?

• Ceza mahkemesi olarak geçiyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolandırıcıdır , hiç bişey çıkmaz
    Çok saçma geldi, eğer olay anlattığınız kadarsa sizi mahkemeye veren ne yaptığını bilmiyor gibi duruyor

• Avukat tutmam gerekir mi ?
    Avukatlarla konuştum direk 2.000 tl den kapı açıyor.Böyle bir dava için gerek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerek olduğunu sanmıyorum siz kendiniz sahte para verdiğinizi kabul etmedikçe adam ispat edemez ama durumunuz yoksa da baronun sizin için bir avukat gorevlendirilmesini isteyebilirsiniz.. Bu görevlendirme başvurusunu sanırım mahkemeye yapıyorsunuz tam hatırlayamadım. Mahkeme kalemine ya da baroya telefon edip durumdan bahsederseniz yardimci olurlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklc1922

Avukat tutmam gerekir mi ?
    Avukatlarla konuştum direk 2.000 tl den kapı açıyor.Böyle bir dava için gerek var mı?

Hocam adam mahkemeye vericem falan mi dedi yoksa size gercekten kagit geldi mi?

Kimsenin 50 tl icin mahkemeyle ugrasacagini sanmam ugrassa da bi sey cikmaz.
    En fazla gider o 50 tlyi baskasina yutturmaya calisir para elden ele dolasir. Kac kisi para ustu alirken kontrol ediyor sanki.

• Hocam kapıda bununla tartıştım.Tehditler felan savurdu,çağırdım polisi, ekip arabasına binip gittik.İfade aldılar.16 şubatta avukatımız gereken savunmayı yapacak.İlk defa böyle birsey başımıza geldi.Ben garanti olsun diye avukatıda ayarladım.

• Asliye Ceza Mahkemesi olarak geçiyor.
    Detaylı bilgilendirme için teşekkürler.

• Birşey olmaz korkma en fazla çıkar ifade verirsin takipsizlik verilir...
    Eğer tabi çantayla yakalatmadıysan..Dediğin gibi 1 banknot karışmışsa durumu izah edersin okadar...

Ama 3-4 tane nin hepsi sahteyse üstüne gelirler seni sahte para taciri muamelesi yapmaya kalkarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.