Şimdi Ara

Sahte sigara nasıl anlaşılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zam gelecek denmesi ile kâr kârdır diyerek sürekli sigara aldığım büfeden 1 karton (10 paket) soft camel aldım. 10 paket sigara kartonla değil jelatinle paketlenmişti. Üstünde durmadım. İlk paketten ilk sigarayı yakmamla farkı anladım. Tadı gırtlakta bıraktığı his farklı. uzun süredir camel soft içiyorum bariz anlaşılır bir fark var benim için. Daha önce de ara ara denk gelmişliği var farklı tadın ancak bu biraz daha fazla sanırım ya da ben karton aldığım için öyle geliyor. Ödemeyi kart ile yaptım. Paketin üzerinde de TAPDK mührü vs yazması gereken herşey var. Bu kadar orjinal sahte yapılmış olabilir mi. Bilen duyan gören var mı yardımcı olsun
  • Soft jelatinli cikiyor. Urun gercek sikinti yapmana gerek yok . Uzerinde sigara ile ilgili uyarilar varsa gercektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigaranın sahtesi yok bildiğim kadarıyla, yalnızca yurt dışından gelen "kaçak" ürünler var, onları da üzerindeki yazılardan rahatlıkla ayırabilirsin.
  • Rahatladım biraz. katlanacağız artık bitene kadar. Farklı partilerde parklı tat olabiliyormuş demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaavci

Rahatladım biraz. katlanacağız artık bitene kadar. Farklı partilerde parklı tat olabiliyormuş demek ki.

winston light aldım duman yok sigarada o derece 10 saniyede bitiyor. zaten uzun süre içilen bir sigara değil ama bu daha da erken bitiyor. deli oldum arkadaş 8tl param boşuna gitti

en iyi anlama yönetmini veriyorum bir bakkalda hemde gibtiri taktan bir bakkalda sigara tezgahında pahalı sigaralardan çok varsa o bakkal sahte satıyordur örneğin mahalle arasında bir bakkalda sigara rafında her sırada 7-8tane olmak şartıyla 3-4sıra doldurmuşsa parlement marlboro davidosff camel fln alayı sahtedir.

http://ccc.incisozluk.cc/w/ka%C3%A7ak-sigara-nas%C4%B1l-anla%C5%9F%C4%B1l%C4%B1r/

alıntıdır.. bunları şikayet edeceğimiz biryer yokmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 26 Mayıs 2014; 16:23:28 >
  • içerken patlıyosa sahtedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingelton

içerken patlıyosa sahtedir

patlıyorsa derken ? çok çabuk bitiyor işte başka bakkala da sordum sahtedir diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigaraların Ne Farkı Vardır?
    17 yıl önce açıldı
    SAHTE RAPOR NASIL YAPILIR ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sigaranında sahtesi var Kaçak sigara ve tütün işiyle uğraşıyorum geçen elime 2 paket numune geldi Marlboro kırmızı ve light paketler birebir aynı ve bandrollu bu işi Çeçenler ve Batmanlilar Gürcistanta yapıyormuş ve ülkeye sokup toptancılara ve bayilere dağıtıyorlarmis ve yeni bisey değil bu yıllardır yapıyorlarmis Marlboro nun paketini 3.5 TL den veriyorlar kâri siz hesap edin ve içmeden sahte olduğunu anlamanın bir yolu yok

• üstünde selahattin demirtaş fotosu oluyr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camel soft kutuda olmaz jelatinde olur babam sigara satıyor ordan biliyorum
  • Prestige

• Merhaba Arkadaşlar,
    Bende Camel içiyorum ve aldığım paketler arasında bazı farklılıklar gördüm.
    Resmini çektim aralarındaki farkı göstermek için
    İkiside bandrollü
    Sizce hangisi sahte ya da ikisi de sahte değil mi ?
    Kafam Karıştı
     Sahte sigara nasıl anlaşılır?
  • frstar F kullanıcısına yanıt
    Hocam sahte sigara ile normal sigaranın arasında ne fark var ?
  • Merhaba Archuduke,

Benimde çok bir bilgim yok. Sonuç olarak ikisi de zararlı mı evet zararlı. Fakat okuduklarım şu yönde;
    - kalitesiz tütün,
    - bilinmeyen maddeler karıştırılması,
    - genel olarak boğazı fazla tahriş ederek faranjite yol açması,
    - british american tobacco , philip morris , jti - tütünlerini şarap yada alkol ile yıkar, bu da içimi rahatlatır. Fakat kaçak ( ya da sahte) sigarada elbette bunlar olmaz deniyor.
    - Kaçak sigarada öksürüğün artması (Şu an bende çok fazla oldu).

Benim duyduklarım bunlar. Meraktan fikri olan varsa paylaşsın diye sordum.
  • Koyu yeşil paketli, çıtçıtsız Golden Virginia sarma tütünden şüpheleniyorum. Sizce sahte midir? Barkodu beyaz renkte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.