Merhabalar 100 YTL 'lik Sahte Sony Mp4 player'im var. Ve eskiden hiç bir şekilde sorun yaşamıyordum. Fakat 2 gündür Setup kısmında neresiyle oynadıysam Müzik çalarken uyku moduna gelip ekranı kapatmıyor. Eskiden 10 sn sonra uyku moduna geliyordu ve herhangi bir tuşuna bastığımda ise ekran ışığı açılıyordu ve şarkı değiştirebiliyordum. Bu ayarı tekrar nasl eski haline getirebilirim. yardımlarınızı bekliyorum. Cihazın resmini aşağıda veriyorum.
menüden settingse gir ordan system menüsüne gir ve ayarları geri almak için defautl set kısmını tıkla hallolması lazım Kolay geLe:..
shenol teşekkürler hallettim. Bir de cihazın yazlım bilgisinde aşağıdaki gibi yazıyor . Uygun yazılım için nereye dikkat edip nerden bulabilirim güncel yazılımını?
MP3 PLAYER LSD_9101_20 2006-10-21 9.0.48 2005-01-09
Sana tavsie firmware hatası vermiosa hiçbirşekilde güncelleme zaten zor taşıo makine kendini.. EYWALLAh..
Şu an herhangi bir sorun yok. Yani benimki hevesti . Tavsiyen için teşekkürler. Ben sadece Menülerde geçişlerde biraz ağır çalıştığı için yazılımı güncellemek istiyordum. Ama sorun yapacaksa gerek yok . Sağol tavsiyen için
aynı sorun bendede wardı teşekkürler
çok saol kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme