Şimdi Ara

Sahte Türk Kadın Peygamber ve Gizemli Türk Uzaylı Tarikatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız böyle bir tarikat gerçekten var. Birazdan açıklayınca eminim hepiniz hayret edeceksiniz. Üstelik bu tarikatın Türkiye'de bir vakfı da bulunmakta fakat bu konuya girmeyeceğim. Sizlere sadece kitaptan bahsedeceğim ve sapkın görüşlerini anlatacağım kitabın linkini de yazımın en sonunda paylaşacağım. Ve Başlıyoruz...

Tarikat Hakkında: (Ben Tarikat Diye Bahsedeceğim Siz Farklı İsimler de Verebilirsiniz.)

İlk olarak bu tarikatın 1980'lerde kurulduğu düşünülüyor. Kurucusu olan lise mezunu bayan kendi anlatısına göre bir yaşından sonra ilahi olduğunu söylediği değişik birtakım mesajlar almaya başlıyor ve kendisine ilahi varlıklar tarafından kitap yazma emri veriliyor. En başta korkuya kapılıyor ve kocasına beni psikoloğa götür deliriyorum galiba diyor. Sıkıntılı süreçler sonunda alıştığını ve kitabı yazmaya başladığın söyleyen bayan "Bilgi Kitabı" isminde bir kitap hazırlıyor. Ve bu kitabın içerisinde lise mezunu bir bayandan beklenmedik şekilde masonik semboller. masonik şemada görev dağılımları vb. şeyler bulunuyor. Ayrıca bu bayan Mevlana'nın kendi bedeninde yeniden dünyaya geldiğini iddia ediyor. Bir süre sonra bununla da yetinmeyip kendini Allah'ın dünyadaki yansıması olarak ilan ediyor. Üstelik müritlerine Hz. Muhammed, Hz.İsa, Hz. Musa'nın kendisinin izniyle dünyaya indiğini söylüyor.

Şimdi aklınıza bir soru takıldı bu tarikat nasıl adam topluyor bunun hakkında bir yerden alıntıladığım olay şöyle:

Olay tamamen gerçek anlatıyorum. 2014 senesinde İstanbul'da Total firmasında pompacılık yapıyordum o zaman 18 e yeni girmiştim. Tam yerini söylemicem. 50 yaşlarında 1.80 boylarında beyaz renk uzun saçlı bir adam geldi. Bana dedi ki Mevlanamız hakkında ne düşünüyorsun dedi. Bende dedim ki büyük bir insan kendisi , oda bana evet doğru söylüyorsun ne olursan ol gel demiş dedi. Sana bir kitap vermek istiyorum çok özel bir kitap bunu alıp okur musun dedi. Bende kitaba baktım kitabin kapağında şöyle yazıyordu. Mevlanamız RABB Yazıyordu. Aldım kitabı yaklaşık 100-120 sayfalık bir şeydi kitabın hemen ön yazı kısmında ilk sayfada bu kitabın dağıtılıp satılamaz falan bir şeyler yazıyordu. Adam bana dedi ki bu kitabı oku daha sonra tekrar gelicem senle kitap hakkında gorusucez dedi bende tamam dedim. Kitabın içeriğinde galaksiler arası frekanslar , diğer gezegende yaşıyan kadim varlıklar ve onlarla dünyada buluşup iletişim kurmaktan bahsediyordu. Kitap evrende 3 tane Tanrı var olduğunu yazıyordu isimleri şunlar. Allah , Mevlana , RAB sırasıyla şöyle diyordu. Allah Sirius yıldızını yönetiyor diyordu, Mevlana dünyayı gezegenini yonetiyor. RAB ise bütün evreni kâinatı yöneten tanri olarak yazıyordu. Kitapda derecelerden bahsediyordu Şunu diyordu eğer belli bir dereceye ulaşırsanız sizi maddi olarak çok büyük kazançlar ruhani güçler gibi şeylerden bahsediyordu. Eğer ilerleyip vaz gecersem yesil izdirapdan bahsediliyordu. Tehtit ediyordu hayatının geri kalanı mahfolur , en ağır şekilde cezalandirilicaksin diyordu. Değişik degişik semboller vardı. Özellikle ruhani başka galaksiler de yaşıyan kadim varlıklarla iletişimden , zihin kontrolünden , telepati ile iletişimden bahsediyordu. şuan hatirladiklarim bunlar. Kitapda ayrıca okdugunun zaman sizi içine çeken birşey vardı tam olarak anlayamadım , çok ilginç şeyler yazıyordu yani zihnim allak bullak olmuştu belkide tilsimli bir kitapdi büyülü olabilir. Neyse okudum biraz korktum açıkçası. Aradan 10 güne yakın süre geçti o adam gelmiş ben o zaman izinliydim sormuş beni burda Muhammet diye birisi vardı burdami diye bizim abiler izinli bugün calismiyor demişler. Neyse aradan 15 gün falan geçti toplam ben zaten bunların örgüt olgunu anlamistim. Şeytana tapiyorlar işte mason yada illomunaticiler. Adam kitabı okudun mu dedi evet dedim. Yerimiz besiktaşta bir yerde dedi. Locamız dedi. Gelmek ister misin dedi ben kabul etmedim. Kitabı sakın birisine verme demişti onu yak demişti. Bende bu kitabı iş yerinden bi abiye vermiştim oda okurum falan demişti olayı anlatmıştım tabi okumamış kitabı bide üstüne kaybetmiş. En azından hatıra olarak kalırdı aradan 10 yıl geçti böyle bir olay yaşadım.

Evet çok ilginç bir olay fakat sadece böyle adam toplamıyorlar. Diğer bir yöntem ise kitabın içeriği yukarıda da yazdığı gibi genelde yüksek kesim kişilerin bileceği şeylerle donatılmış yani büyük oranda zengin kesime hitap ediyor. Bu sayede tarikat zengin kişileri etrafında toplayarak bir ek gelir kaynağı da oluşturuluyor. Bir yerden duyduğuma göre ise tarikata girmek için 2 milyon tl lik bir ödeme de isteyebiliyorlar. Bunun üstüne bu kitabın 17 dilde çevirisinin de olduğunu düşünürsek gayet global bir tarikat olarak karşımıza çıkıyor. Bir istihbaratçı Binbaşı ise geçmişte bu tarikata bilerek sızmış ve örgütü ifşa etmek istemiş fakat hücre tipi yapılanmaya sahip olduğu için bir türlü istediği bilgileri elde edememiş. Şimdi gelelim kitabın içeriğine ve içerisindeki ilginç sembollere...

Bilgi Kitabı Kendi Sitesinde Şöyle Tanımlanıyor:

BİLGİ KİTABI, 1984 yılının Ocak ayından itibaren fasikül olarak yayınlanmaya başlamıştır. Tamamı 4 cilt halinde, 55 fasikül ve 7 Özel Ek fasikülden oluşmaktadır. Fasikül halinde toplam 621 sayfadır. Kitap sayfaları daha küçük olduğu için, Kitap olarak toplam 905 sayfadır. BİLGİ KİTABI içindeki mesajlar 1965 yılından itibaren ****** tarafından alınmaya başlanmıştır. 1.ci Fasikül de yer alan ilk mesaj 1.Kasım.1981 tarihlidir. Bu tarih BİLGİ KİTABI' nın indiriliş tarihi olarak kabul edilmektedir. Bu tarihten 3 sene sonra, 1.Ocak.1984 tarihinde BİLGİ KİTABI' nın Fasikül olarak Topluma açılmasına müsaade edilmiştir. BİLGİ KİTABI, başlangıcından itibaren sadece yılın ilk 6 ayında, ayda birer fasikül yani yılda 6 fasikül olarak yayınlanmıştır. İlk mesajın tarihi 1.Kasım.1981 dir. Son mesajın tarihi ise 9.Kasım.1993 olup Kitap 12 senede tamamlanmıştır. BİLGİ KİTABI, 1996 yılında Türkçe ve İngilizce Kitap olarak yayınlanmıştır. 2002 yılında da, Rusça Kitap olarak basılmış ve dağıtıma alınmıştır. Ayrıca Almanca, Fransızca, İbranice, Sırpça ve Arnavutça çevirileri tamamlanmıştır. Japonca, İspanyolca, Lehçe, İsveççe ve Norveççe çevirileri ise devam etmektedir.

Kitabın Amacı Olduğu İddia Edilen Şey:

Yüce Alem tarafından Kotlanmak, Akaşik kayıtlarınızı açtırmak, Frekansınızı, Bilgi ve Bilincinizi yükseltmek, SİSTEM' in koruması altına girmek ve Evriminizin tamamlanması için SİSTEM' den inanılmaz yardımlar görmek istiyorsanız BİLGİ KİTABI' nı, en azından 1.ci fasikülün tamamını okumalısınız.

"Kitabın ilk Fasikülü Sizin Gen şifrenizdeki Arşiv Programınızı açan bir Anahtardır. "  

" ...okuyan her Bilinci, Frekans Yükleme Tekniği ile direkt olarak Merkeze bağlar. Ve bu şekilde okuyan her şahsın Evrim ve Bilinç Düzeyleri bir bir ölçülerek, Evrim Nizamında görülen noksanlıklar, Kozmik Tesirler ile tamamlatılarak, Bin Yıllık bir Tekâmülü, Hızlı Evrim Programına göre, Bir Ay gibi kısa bir zamanda yaptırır." 

Üstelik İddialarına Göre BİLGİ KİTABI:

2000 yılına kadar REHBER KİTAP'tır.

2300 yılına kadar İRŞAT KİTABI'dır.

3000 yılına kadar TEMEL KİTAP'tır.

3000 yılından sonra TEK KİTAP'tır. 

Dünyanın sonuna kadar değiştirilmemiş ve değişmeyecek tek gerçek kitabın Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmiyeniniz yoktur herhalde bu kitap Kur'an-ı Kerim in devamı olduğunuda iddia ediyor. Üstelik bu kitabın sahibi olan bayanın söylediğine göre ameliyat olmak yasaktır. Fakat nasıl olduysa kendisi safra kesesi ameliyatı olmuş ama bu bayanı dinleyip şifa bekleyen bir kişi hayatını kaybetmiş.

Kur'an-ı Kerim'in ve Diğer Kutsal Kitapların Devamı Olduğunu Söylediği Yazı: Bu Kitabın Metni tüm Kutsal Kitaplari içermektedir. Bu Kitabin içinde Hakiki Insanı bulacaksiniz. Bu Kitalararasi yegane Kitaptir. Evrensel Güçler tarafindan Ilahi Kotlarin yardimi ile yazdirilmistir.

Kur'an-ı Kerim'in ve Diğer Kutsal Kitapların Devamı Olduğunu Söylemesine Rağmen Bir de Böyle Bir Olay da Var: "BİLGİ KİTABI, RABBİN İnsanlığa Direkt olarak hitap ettiği İlk ve Son Kitaptır. Ve Bu Kitap İnsanlığa IŞIK YOLU'nun Kapısını açacak olan bir Rehberdir."

Kurucu Bayan Siriustan Uzay Gemisiyle İletişim Kuruyor: SIRIUS Misyon Gemisi, Size Özel bir Mesaj vermek istemektedir. Bağlıyoruz : Mevlanamiz, Bizler Altin Isik Yilinin Sorumlulari, Altin Galaksi Sakinleriyiz. AMON Katindan Size Mesaj verilmek istenmektedir. Bağlaniniz lütfen.

Küçük bir araştırmayla bile ne kadar saçma olduğunu görebilirsiniz. Bu arada örgütün israille bağlantılı olduğu 81 ilde ajanlık faaliyeti yaptıkları da söyleniyor, ek bir bilgi.

Kitaptan Görseller ve Masonik İşaretler: (Lise Mezunu Bir Bayana Göre Ne Kadar İlginç.)

Sadece Bu Görseller Yok Tabiki Ben Az Görsel Ekledim. Buradan Sonra Araştırma Yapmak İsterseniz Karar Sizin. (Yorumlara Göre Yazıya Eklemeler Yapabilirim.)

İncelemek İsteyenler İçin Kitaba: bilgikitabi.net/kitap/takdim.htm Adresinden Ulaşabilirsiniz.

Konumuz Burada Bitiyor Arkadaşlar Hepiniz Allah'a Emanet Olun.

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.