Şimdi Ara

Sahtekar Digitürk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 senedir Digitürk kullanıyorum. Ekim ayının sonunda sözleşmem bitiyordu. Müşteri temsilcisi arayıp mevcut tarifenizi 45 TL'ten yeniler misiniz şeklinde bir teklifte bulundu. Zaten 50 TL'ye kullanıyordum. Bende kabul ettim ve 1 yıl taahhütü uzattım. Konuşma içerisinde defalarca "bakın 45 TL'den 1 TL fazla gelirse sıkıntı olur, tekrar ediyorum mevcut paketi 45 TL'den devam ettireceğiz değil mi?" şeklinde sordum. Müşteri temsilcisi aynen öyle olacağını, hiç bir sıkıntı yaşamayacağımızı söyledi. Ekim ayının üzerinden itibaren 3 fatura ödedim. 66,65 ve 68 TL. Dün müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı bıraktım. Tarafıma dönüleceği söylendi. Yaklaşık 2 saat sonra döndüler ve aynen şu cevabı verdiler : "İşinize gelirse 1 paket çıkarıp aylık 60 TL'den devam edelim, yoksa siz bilirsiniz". Bu cevabın üzerine çıldırdım ve üyeliğimi kapattırma kararı aldım. Yaklaşık 160 TL gibi bir cayma bedeli çıkardılar tarafıma. Merak ettiğim konu şu; Görüşmeler kayıt altına alınıyor, üstelik sıkıntı tamamen Digitürk'ün kurnazlığı ile alakalı. Üyeliğim iptal edildikten sonra tarafıma gönderilecek cayma bedeli ücreti ile hakkımı hukuk önünde arasam kazanma şansım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.

• geçmiş olsun... hiç uğraşma BTK ya şikayet et bak nasıl sonuç alıyorsun ama durum aynen böyle ise :) ne cayma bedeli ödersin ne de başka bir şey hatta alınan fazla bedeli sana tıpış tıpış öderler :)

https://tuketici.btk.gov.tr/icerik/?id=22 sonucu bildirmeyi unutma ama ;)
  • BTK ne ya bi cacık cıkmaz ben 2 şikayettede elim boş döndüm
  • Kan emici insanlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzerini bizim arkadaşa yaptılar daha bugün !
  • Bugün üyeliğim iptal edildi. BTK'da şansımı deneyeceğim ama hiç umudum yok açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 6 Şubat 2015; 22:35:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.