Şimdi Ara

__Sahtekar Mediamarkt__Mediamarkt'dan uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mediamarktan bır sey almayın ne cayma ne ıade nede degısım hakkımı kullandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakartlazim -- 3 Şubat 2016; 11:08:07 >

• anakartlazim kullanıcısına yanıt
    Tüketiyici Hakem Heyeti kararına karşı indirim çeki veremez. Zaten icraya vermişsiniz en fazla itiraz ederlerse mahkemeye gitmeniz gerekebilir ama eninde sonunda paranızı alırsınız. Ama benim anlamadığım kısım Bosch Teknik uzmanın raporuna gorede ürün ayıplı ise Bosch neden değiştirmiyor dolabı. Garantisini Bosch vermiyormu bunun.
  • ilginize tesekkurler.

uretocıde aynı tuketıcının basıt taleplerını anlamanakıtın icin kıvırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakartlazim -- 3 Şubat 2016; 11:09:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle size katılıyorum. Media Markt tan asla alışveriş yapılmamalı, bende almış olduğum buzdolabında yaşadığım mağduriyeti forumda dile getirmiştim.
    Umarım bizim bu uyarılarımız forumdaki arkadaşlara yol gösterici olur ve de kimse parasıyla rezil olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakartlazim

mediamarktan bır sey almayın ne cayma ne ıade nede degısım hakkımı kullandırdı

Hocam biraz detayli anlatir misiniz? Ne aldiniz sorun neydi, ne yaptilar? Bende camasir & bulasik makinesi alacagim merak ediyorum.
  • Interneten aldıgım pahalı buzdolabı ayıpllı cıktı. mediamarktın kendi hazirladıgı sozlesmeye gpre 14 gunluk cayma hakkınız vardır. kosulsuz sartsız 14 gun ıcınde urunu ıade edebılırsınız. ama medıamarkt benım bu temel hakkımı kullandırmadı. servis rapor verec ek dedi. rapora gerek yok urunu ıade almak zorundasın dedim kabul etmedi.

2. nusterı hızmetleri yalanlarıyla benı surekli oyaladı
    3. mahkemeye verdim lehime para iadesi kararı cıktı. para iadesi yapılmadı ıcraya verdim

Sakın bir sey almayın media marktan size ayıppllı sorunlu mal satıp sonra arkasında duramayacak ve magdur olacaksınız. 2 yıldır ugrasıyoruö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimar Bilgisayar Ankara Uzak Durun
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.