Şimdi Ara

Sahur yapmak ve kilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldırır mı yoksa vermeye yardımcı mı olur ?

Bazıları tek öğün yapınca metabolizmanın hızlandığını iddia ederek sahur yapmanın kilo vermeye yardımcı olduğunu söylüyor fakat sahur yaptıktan 15-30 dakika sonra malum uykumuz geliyor ve yatıyoruz.

Bunları göz önüne atarak ne diyebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirirawia -- 16 Ağustos 2012; 2:28:27 >

• metabolizma yavaş kalınca kilo mu verilir
  • ramazan boyunca 5 kilo verdim
  • geçen ramazan 70 boyunda 69 kiloydum. iftarda hamuduyla yemedim, çorba yedikten sonra yarım saat bekleyip öyle iftarı yaptım. sahuru da normal yaptım. 3 kilo verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

metabolizma yavaş kalınca kilo mu verilir

• quote:

Abi bilmiyorum karıştırdım galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

geçen ramazan 70 boyunda 69 kiloydum. iftarda hamuduyla yemedim, çorba yedikten sonra yarım saat bekleyip öyle iftarı yaptım. sahuru da normal yaptım. 3 kilo verdim.

Çorbanın ardından yarım saat beklemenizin sebebi sizi frenlemesi mi ?
  • Ramazanda iftar ve sahurda yediklerine dikkat etmezsen, masada önüne koyulan her şeyi yersen KİLO ALIRSIN.

Çünkü; günde 2 öğün yapıyorsun (hatta 1 günden bile fazla) Ayrıca sahur yaptıktan sonra uyuyorsun. Vee en önemlisi gün boyunca susuz kalıyorsun.

Bu yüzden ramazanda kilo almak kaçınılmazdır.

Bende 4 kilo aldım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4flee

Ramazanda iftar ve sahurda yediklerine dikkat etmezsen, masada önüne koyulan her şeyi yersen KİLO ALIRSIN.

Çünkü; günde 2 öğün yapıyorsun (hatta 1 günden bile fazla) Ayrıca sahur yaptıktan sonra uyuyorsun. Vee en önemlisi gün boyunca susuz kalıyorsun.

Mutlu gibi gözüküyorsun ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirirawia

quote:

Ramazanda iftar ve sahurda yediklerine dikkat etmezsen, masada önüne koyulan her şeyi yersen KİLO ALIRSIN.

Yok be kardeşim güldüğüme bakma. Ama ramazandan sonra spora başlamayı düşünüyorum tekrar. Zaten daha önce 20 kilo vermiş insanım o yüzden 3-4 kiloyu pek önemsemiyorum güldüğüm ondandır

• quote:

quote:

quote:

Yok be kardeşim güldüğüme bakma. Ama ramazandan sonra spora başlamayı düşünüyorum tekrar. Zaten daha önce 20 kilo vermiş insanım o yüzden 3-4 kiloyu pek önemsemiyorum güldüğüm ondandır

Bende kilo aldim sanirim 3 4 kilo civari boy 183 kilo. 73 du 76 olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 4 kilo verdim
  • Beslenmene bağlı.Eğer sulu yiyecekler yeyip tok tutacak şeyler yersen kilo verirsin.Tabi bu akşam içinde geçerli,çok yemeyeceksin.Zaten rejimde de aynısı yapılır,ramazandan ekstra olarak rejimde gün içinde meyve,su,salata gibi şeyler yersin,sabah kahvaltısı da biraz geç yaparsın tabi.Kısacası ramazadan kilo verebilirsin 10 kilo rahatsızlık vermeden psikolojiye verildiğini biliyorum.

Yalnız bu soru için biraz geç değil mi,ramazan bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Beslenmene bağlı.Eğer sulu yiyecekler yeyip tok tutacak şeyler yersen kilo verirsin.Tabi bu akşam içinde geçerli,çok yemeyeceksin.Zaten rejimde de aynısı yapılır,ramazandan ekstra olarak rejimde gün içinde meyve,su,salata gibi şeyler yersin,sabah kahvaltısı da biraz geç yaparsın tabi.Kısacası ramazadan kilo verebilirsin 10 kilo rahatsızlık vermeden psikolojiye verildiğini biliyorum.

3 saniye farkı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Beslenmene bağlı.Eğer sulu yiyecekler yeyip tok tutacak şeyler yersen kilo verirsin.Tabi bu akşam içinde geçerli,çok yemeyeceksin.Zaten rejimde de aynısı yapılır,ramazandan ekstra olarak rejimde gün içinde meyve,su,salata gibi şeyler yersin,sabah kahvaltısı da biraz geç yaparsın tabi.Kısacası ramazadan kilo verebilirsin 10 kilo rahatsızlık vermeden psikolojiye verildiğini biliyorum.

Olsun sağlık olsun Cevap içinde teşekkürler

• Ramazanda 8 kilo verdim fakat iftardan sonra spora giderek
  • quote:

quote:

Abi bilmiyorum karıştırdım galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

geçen ramazan 70 boyunda 69 kiloydum. iftarda hamuduyla yemedim, çorba yedikten sonra yarım saat bekleyip öyle iftarı yaptım. sahuru da normal yaptım. 3 kilo verdim.

Çorbanın ardından yarım saat beklemenizin sebebi sizi frenlemesi mi ?

haberlerde duymuştum böyle yapın diye, yapmıştım. ve işe yaramıştı, o kadar aç kalmama rağmen çorba + çok az pide ve bir tabak yemekle doyuyordum

• 3 yildir beslenme ve sporun icindeyim. Kilo alirsin almazsanda saglikli degil. Tuhaf degisik bir olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kilo verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.